Yardım MIUI 13 batarya sorunu

Marwetta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Poco X3 GT
Konular
3
Miui 13 geçeli epey bir zaman oldu öle çok ahım şahım detay takıntısı yok bende ama batarya performansı berbat ötesi telefon instada vs gezinirken bir anda ısınmaya başlıyor sağ üst köşe merkezli kamera felan batarya adeta akıyor günde ortala %30-%40 civarı kullanıyordum Miui12 de şuan aksam olmadan 20-30 ları görüyor telefon diğer cihaz daha beter durumda donmalar kasmalar parmak izi çalışmıyor kaplumbağa misali 10 saniye sonra okuyor bazen açmıyor bile uzun lafın kısası garanti umrumda değil artık böyle eziyet çekmek yerine bootlader kilidini açmaya karar verdim şuan 1 2 gün kaldı miui12 rom kurulumu hakkında biraz bilgi verebilecek arkadaşlar varsa tavsiyelerini dinlemek isterim daha önce tecrübe etmedim fakat gördüğüm yazılımsal bilgileri az çok kavraya bilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
94
Yedek alıp hard reset atın tek çözüm bu maalesef

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Format işinizi çözebilir hocam olmadı rom değişime gidersiniz

Marwetta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Poco X3 GT
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Muhtemelen rom atip downgrade yapacağım forumdaki rehberler ile kolaylıkla yapabilirim değil mi herhangi bir eksta işlem yapman gerekli mi ?

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
94
Twrp yuklu ise kolay
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende MIUI 13 e geçmeyi düşünüyorum bakalım aynı sorunlar bendede olacakmi

Ü

Üye silindi 278685

Guest
Muhtemelen rom atip downgrade yapacağım forumdaki rehberler ile kolaylıkla yapabilirim değil mi herhangi bir eksta işlem yapman gerekli mi ?
Lanet şeye geçmez olaydık nasıl bişey ise kurtulunmuyor da ve miui 12.5.x ve üstü sürümlerde poco x3 serisinin hepsinde anakart ve yazılımsal sorun var . Downgrade yapmayı bende düşünüyorum şuan ama 13 te ki özellikleri 12.0.4 için nasıl portlarım onu düşünüyorum . Xiaomi.eu da ki bazı kişiler 12.5 için fix yapmayı deniyorlar umarım başarırlar .

Son konumda da bahsettim zaten yapmayı düşünen var ise yapmasın diye . Yapar ise kendi tercihi bu arada .

Global rom aşırı sorunlu gerçekten de keşke çin romu vayu için olsa ama nfc modelinde var sanırım tek . Çinde en azından globalden çıkıp çine katılan o eski emektar bilgin geliştiriciler var .

Marwetta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Poco X3 GT
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
An itibari ile MIUI 12 dönüş yaptım akıcılık olarak çok daha iyi, şarj konusunu değerlendireceğim bakalım. Pixel Experience romu hoşuma gitti önerebileceğiniz romlar var mı ve kurulum işlemleri sanırım twrp den yapılıyor çok araştırmadım fakat zor mu ?

Melankolik13

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Poco f3 - poco
Konular
1
F3 ve x3 gt yi. Miui 13e gecirdim f3de ciddi performans artisi var x3 gt zaten yag gibi akiyordu hatta f3 un batarya eprformansi bile cok daha iyi hale geldi cihaz daha once anlamsiz sekilde kasiyordu bariz belliydi 13 ile beraber kendine geldi resmen

Bu arada f3 global kararli x3 gt tr kararli kurulu

Ü

Üye silindi 278685

Guest
F3 ve x3 gt yi. Miui 13e gecirdim f3de ciddi performans artisi var x3 gt zaten yag gibi akiyordu hatta f3 un batarya eprformansi bile cok daha iyi hale geldi cihaz daha once anlamsiz sekilde kasiyordu bariz belliydi 13 ile beraber kendine geldi resmen

Bu arada f3 global kararli x3 gt tr kararli kurulu
GT de millet ölüyor gibisinden yorumlar yapmış hep ama f3 şaşırttı

Üst Alt