Yardım Miui 13.0.5

Qaracayew

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Polad
Cihazım
Poco f4
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 13.0.5
Telefon Modeli
Poco f4
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba . Poco f4 6/128 snapdragon 870 bir telefon kullanıyorum ve bir sorunla karşılaşdım . Miui 13.0.5 sürümünü kullanıyorum ve telefon günü gündem yavaşlıyor ama kapatıb acınca düzeliyor . Kapatıb actıkdan 1 hafta sonra yine ram kullanımı artıyor , oyunlarda fps droplar oluyor ve oyundam atmalar oluyor . Oyundan atdığında duvar kağıdınıda değişiyor ve o duvar kağıdı hic bir yerde olmayan duvar kağıdı . Yine telefonu kapatı actığında herşey düzeliyor . Miui sürümünden kaynaklana bilirmi ? Uzun yazdım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler .

Kmkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Krm
Cihazım
Note 13 pro+ 5g
Konular
1
Merhaba . Poco f4 6/128 snapdragon 870 bir telefon kullanıyorum ve bir sorunla karşılaşdım . Miui 13.0.5 sürümünü kullanıyorum ve telefon günü gündem yavaşlıyor ama kapatıb acınca düzeliyor . Kapatıb actıkdan 1 hafta sonra yine ram kullanımı artıyor , oyunlarda fps droplar oluyor ve oyundam atmalar oluyor . Oyundan atdığında duvar kağıdınıda değişiyor ve o duvar kağıdı hic bir yerde olmayan duvar kağıdı . Yine telefonu kapatı actığında herşey düzeliyor . Miui sürümünden kaynaklana bilirmi ? Uzun yazdım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler .
HyperOS'a güncellemeyi denedinizmi ?

Oyla:

Kmkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Krm
Cihazım
Note 13 pro+ 5g
Konular
1
Hayır . Şarj hızlı bitiyor denildiyi için güncellemedim . Şimdide 1 , 2 saat oyun oynarsam 7 , 8 saat ekran suresi alıyorum gerci .
Kesin konuşmuyorum ama hyperOS'a güncellerseniz belki sorununuz çözülebilir. Tabiki karar sizin. Ben hyperOS 2 kullanıyorum gayet memnunum

Oyla:

Kmkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Krm
Cihazım
Note 13 pro+ 5g
Konular
1
Şarj ne kadar gidiyor ? İşlemçi ne sizin ?
İşlemcim dimensity 7200 ultra, şarjımda genelde 1 günü çıkarıyor çok yoğun bakmazsam gün sonuna şarjı bile kalıyor. Bide ben oyun oynamıyorum.

Oyla:
Üst Alt