Sohbet MIUI 12'den beklentileriniz?

• Konbuyu başlatan kylt
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 9
  • Görüntüleme 623

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
MIUI 11 Çin Betası'nın durması üzerine gözler 12'ye çevrildi. 10 > 11 geçişinde büyük değişim yapılmadığını, biraz makyajlanıp geri önümüze koyulduğunu düşünüyorum

MIUI 10 / MIUI 11
TEMSİLİ

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Peki sizce şayomi firması miyuay arayüzünde köklü bir değişime gitmeli mi? yoksa aynı ayos gibi arayüz sabit kalmalı ve stabilleştirmeli mi? Genel olarak düşüncelerinizi ve beklentilerinizi merak ediyorum.

Son düzenleme:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Çok uç noktalarda insanların %80 90'nının kullanmayacağı özellikleri eklemesin bence ne kadar çok özellik o kadar çok sistem kaynağı.
Arayüz hafifletilsin daha seri olsun animasyonlarda akıcılaşsın giriş orta ve üst segment ayrımını telefonun arayüz hızı üzerinden yapmasınlar kamera cihaz özellikleri ve oyun performansı üzerinden ayrım yapılsın gerekirse 1 saat daha düşük ekran süresi alayım ama cihaz canavar gibi çalışsın arayüzde.
tabiki bunu custom rom kernel ile yapabiliriz ama cihazı riske atıyoruz bu şekilde.

zimba

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sefa
Cihazım
K20pro
Meslek
Makine Müh.
Konular
5
Fazla değişim olmaz gelecek olan değişim android sürüm ile gelir büyük ihtimallede hep öyle olur her markada zaten MIUI 11 betayla bir çok özellik geldi video araç kutusu vb bunlar gibi ekstra şeyleri daha fazla vermemek için kapamış olabilirler MIUI 12 adı altında tanıtılır büyük ihtimalle bu tür ozellikler

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fazla değişim olmaz gelecek olan değişim android sürüm ile gelir büyük ihtimallede hep öyle olur her markada zaten MIUI 11 betayla bir çok özellik geldi video araç kutusu vb bunlar gibi ekstra şeyleri daha fazla vermemek için kapamış olabilirler MIUI 12 adı altında tanıtılır büyük ihtimalle bu tür ozellikler
Özellik fazla eklenmiyor ve görsel olarak fazla bir şey değişmiyor olduğu gibi stabil de olmuyor hocam arayüz.
Herkes beta sürümünü kullanamaz ki garantisi olan var bu işi bilmeyen var vs Global 11 çok kötü bir yazılım reklamlar vs olsun cidden rezil

zimba

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sefa
Cihazım
K20pro
Meslek
Makine Müh.
Konular
5
Özellik fazla eklenmiyor ve görsel olarak fazla bir şey değişmiyor olduğu gibi stabil de olmuyor hocam arayüz.
Herkes beta sürümünü kullanamaz ki garantisi olan var bu işi bilmeyen var vs Global 11 çok kötü bir yazılım reklamlar vs olsun cidden rezil
Betalar durduğuna göre bunlar toparlanıp stabil hale getirilip önümüze koyarlar usta :):) güvenlik uygulamasında bile beta ile global arasında dünya fark var elbet vericekler :)

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
141
Aynı tas, aynı hamam olacak. Hani örümcek adamın örümcek adama parmakla işaret ettiği mizah var ya, heh işte öyle olacak. MIUI9 kadar iyisini görmedim bu zamana kadar. O seri animaayonlar, akıcı sistem. Hata yok, sade. Parmak izi sensörü mermi hızındaydı. MIUI 10'a geçtiğim için aşırı pişmanım. Android 9 olsa düşünmeden geri dönerdim miui9a

zimba

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sefa
Cihazım
K20pro
Meslek
Makine Müh.
Konular
5
Aops rom kurup keyfe bakicaz :D

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Miui 12 de hiç bir şey beklemiyorum açıkçası Arayuz kasmasın birde Bataryamız hızlı bitmesin aksine Xiaomi en çok bu pil üstünde çalışması lazım. Batarya en önemli şey benim için. Her güncellemede batarya su gibi oluyor. Bazen şaşırtıyorlar batarya iyleşiyor. Yine şaşırtsınlar bizi. Samsung Damla çentik bildirimi bizede gelse mükemmel olurdu.

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular