MIUI 12 Mıuı 12

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
150
Arama yerine redmi note 7 yazdığınızda çıkan başlıklara ve yorumlara bakmanızı tavsiye de ederim o halde .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca her konuda gerçekten sadece bir tane varmış gibi neden sadece gözünüze batan bu oldu acaba
Sadece bu değil her gün aynı soru. Sorduğunuz soruda mantık varmı siz önce onu sorgulayın. Kim bilebilir ne zaman güncelleme geleceğini.... Aynen kimse bilmiyor. Soruyu sormanın bir mantığı yok. Hayırlı akşamlar

Almilaesinn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Almila
Cihazım
Redmi note 7
Konular
7
Sadece bu değil her gün aynı soru. Sorduğunuz soruda mantık varmı siz önce onu sorgulayın. Kim bilebilir ne zaman güncelleme geleceğini.... Aynen kimse bilmiyor. Soruyu sormanın bir mantığı yok. Hayırlı akşamlar
Bazen bazı yerlerden bilgi alanlar oluyor.. bilgi almak istedim çok rahatsız oluyorsanız başlığı açıp okumayın zorunda değilsiniz değil mi ? Sanki bu yaptığınız mantıklıymış gibi benim mantığıma laf etmeniz ironik ..

Ayrıca istediğimi sorarım bu sizi hiç alakadar etmez.

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
150
Bazen bazı yerlerden bilgi alanlar oluyor.. bilgi almak istedim çok rahatsız oluyorsanız başlığı açıp okumayın zorunda değilsiniz değil mi ? Sanki bu yaptığınız mantıklıymış gibi benim mantığıma laf etmeniz ironik ..

Ayrıca istediğimi sorarım bu sizi hiç alakadar etmez.
Evet evet haklısınız.

Üst Alt