- Adım
- Burak
- Cihazım
- redmi note 8
- Konular
- 8
merhaba cihazım xiaomi redmi note 4/64 ben bu cihaza miui 12 atmak istiyorum hangi rom daha iyi ve bana bir zararı olurmu
MIUI 12 - Redmi Note 8 RevOS Miui 12 - OFFICIAL | 10 Q (20.7.29) bu linkteki tomu flashlarsam başka bişey yapmam gerekirmiDaha önce konunuz kapatılmış ve çözüm yolu sunulmuş size
Yardım - Redmi Note 8 rom
cihazıma hangi romu atarsam pil kullanımını daha güzel bi hale getirebilirim ve oyun performansını arttırabilirim birde kamerasını nasıl daha güzel bir hale getirebilirmforum.miuiturkiye.net
MIUI 12 - Redmi Note 8 RevOS Miui 12 - OFFICIAL | 10 Q (20.7.29) bu linkteki tomu flashlarsam başka bişey yapmam gerekirmi
cihazım android 9
sağolunRevos yerine bu romu öneririm
MIUI 12 - Redmi Note 8 Masik Premium - OFFICIAL | 10 Q (30.08.2020)
Redmi Note 8 MIUI 12 Masik Premium Official ROM Redmi Note 8 için MIUI 12 Masik Premium Official Rom Çıkmıştır. Bu Romu yükleyebilmeniz için Bootloader kilidinizin açık olması gerekiyor Rehber - Redmi Note 8 Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Ve Cihazınızda Twrp kurulu olması gerekiyor...forum.miuiturkiye.net
Rehber - Twrp ile Sorunsuz Rom Kurma Yöntemi (Video)
Tüm MİUİ tabanlı rom geçişlerinde ( E.U.Rom'an-Mi-Room'a, RevOs'dan- Masik rom'a vs gibi) Beta'dan Stabil'e, Stabil'den Beta'ya bu yöntem ile geçiş yapmak en sağlıklı,en sorunsuz,en temiz geçiş olur.. Twrp sürümünüz güncel olsun ve yükleyeceğiniz rom dosyasını mümkünse PC üzerinden indirin...forum.miuiturkiye.net
Tavsiye twrp
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir