Soru Miui 12 Sonrası Ram Kullanımı

isooo.s

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Red mi not7
Konular
13
Hocalarım cihazımda hiçbir işlem yok garantili cihaz şuana dek hep resmi güncellemelerle kullandım fakat cihazın ilk performansı şuanda yok. özellikle miui 12 güncellemesi öncesi 2.1 - 2.3 GB ram boşta iken son güncellemelerle şuan maks 1.5 gb civarında. Ekstradan yüklediğim hiçbir uygulama bulunmamakta . Bu sorunun çözümü için illa rom - kernel kurmak mı lazım ?
Custom rom kullanan arkadaşlar boşta ram miktarını yazarsa çok iyi olur hem custom rom değerlendirmesi yapmış olurum .

Ekli dosyalar

• IMG_20201213_011631.jpg
    IMG_20201213_011631.jpg
    91,9 KB · Görüntüleme: 53

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
Hocalarım cihazımda hiçbir işlem yok garantili cihaz şuana dek hep resmi güncellemelerle kullandım fakat cihazın ilk performansı şuanda yok. özellikle miui 12 güncellemesi öncesi 2.1 - 2.3 GB ram boşta iken son güncellemelerle şuan maks 1.5 gb civarında. Ekstradan yüklediğim hiçbir uygulama bulunmamakta . Bu sorunun çözümü için illa rom - kernel kurmak mı lazım ?
Custom rom kullanan arkadaşlar boşta ram miktarını yazarsa çok iyi olur hem custom rom değerlendirmesi yapmış olurum .
Önbellekteki işlem sayısı bazen çok oluyor, telefonu arasıra yeniden başlatmak işe yarar hocam.

m4a1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
vefa
Cihazım
gm 5 plus
Konular
9
Tertemiz bir kurulumla greeshan rom yükledim. 1,8 gb boş.

Gala1905

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslan
Cihazım
Redmi Note10pro
Konular
24
Miui 12 güzel aslında ama bendede şöyle bir sorun oluştu oyun oynarken tel bir süre sonra ısınıyor ısındığında aşırı kasılmalar olmaya başlıyor ve ekran hassaslığı çok azalıyor bazen takılma yapıyor bu sorunu yaşayan varmı oyun kaynaklımı teldemi sorun var çözemedim.

Janisary76

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Turizm
Konular
16
Miui 12 güzel aslında ama bendede şöyle bir sorun oluştu oyun oynarken tel bir süre sonra ısınıyor ısındığında aşırı kasılmalar olmaya başlıyor ve ekran hassaslığı çok azalıyor bazen takılma yapıyor bu sorunu yaşayan varmı oyun kaynaklımı teldemi sorun var çözemedim.
Pubg mobile oynuyor isen ve oyun oynadığin ortamın sıcaklığı yüksek ise cihazda donmalar yapar.Bir kaç günlüğüne memlekete gitmiştim sobanın yanında oynadım cihaz aşırı kasiyordu.Ortam sıcaklığına bağlı kardeşim normal

Gala1905

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslan
Cihazım
Redmi Note10pro
Konular
24
Pubg oynamıyorum bus simulatör ultimate oynuyorum ağır bir oyun sayılmaz oda sıcaklığıda yüksek olmuyor ama biranda hızlı ısınmaya başlıyor ekran hassasiyeti ısındıkça çok düşüyor oynamaya devam edersem ekran faklı yerlere basmaya başlıyor telefon mu bozuldu oyunda mı stabilize sorunu var yoksa bu kronik sorun mu çözemedim

Janisary76

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Turizm
Konular
16
Pubg oynamıyorum bus simulatör ultimate oynuyorum ağır bir oyun sayılmaz oda sıcaklığıda yüksek olmuyor ama biranda hızlı ısınmaya başlıyor ekran hassasiyeti ısındıkça çok düşüyor oynamaya devam edersem ekran faklı yerlere basmaya başlıyor telefon mu bozuldu oyunda mı stabilize sorunu var yoksa bu kronik sorun mu çözemedim
Anladım kardeşim.Ben bir tahmin yürüttüm.Deneyimli arkadaşlar yardımcı olacaklardır.

Üst Alt