Soru MIUI 12 sonrası kamera sorunu

Raizel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdal
Cihazım
Mi 9 lite
Konular
5
Arkadaşlar MIUI 12 ye güncelleyip uzun süre deneyimledim. Kamera uygulamasında çekimde kötü oldu. Sadece o da değil odaklama hız gece modu bunlar hep eskiye nazaran daha kötü. Sizde de durum aynı mi?

fuathan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fuathan
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
Turizm Ticaret
Konular
0
Arkadaşlar MIUI 12 ye güncelleyip uzun süre deneyimledim. Kamera uygulamasında çekimde kötü oldu. Sadece o da değil odaklama hız gece modu bunlar hep eskiye nazaran daha kötü. Sizde de durum aynı mi?
Bende Mi Note 10 Lite kullanıcısıyım, özellikle yapay zeka açtığınız zaman bozulmalar meydana geliyor diğer güncellemelerde bunların fixlenmesi gerek şuanda miui 11 taraftarıyım, miui 12 geçmek için erken gibi, birde bizim bu Mi Note 10 Lite cihazının hala kernel source code'ları paylaşılmadı paylaşılsa çok güzel geliştirici romlar gelirde işte. Ne yapalım çaresiz çaresiz bekleyruz angel~~

Oyla:

SiyahBeyazresim

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Deniz
Cihazım
Note 8 pro
Konular
0
Ben redmi note 8 pro kullanıyorum hocam 4 ay önce aldım miui 12 yi kameramda arka kamera portre moduna aldığımda kamera donuyor. Yani MIUI 12 ye geçtiğinden beri arka kamera portre modunu kullanamıyorum ve bir çözümde bulamadım. Sanırım kamera konusunda buglar var MIUI 12 de

Oyla:

Raizel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdal
Cihazım
Mi 9 lite
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kesinlikle katılıyorum gece modu AL gibi modlarda fotoğrafların işlenme hızı da düştü. Umarım en kısa sürede fix gelir.

Oyla:
Üst Alt