Çözüldü MIUI 12 şarj sorunu sonrası MIUI 11 dönüş

redmikullanıcısı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
xiomi.eu 12.0.2
Telefon Modeli
redmi note 8
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar redmi note 8 imei kayıtlı telefonunu kullanmaktayım 1 hafta kadar önce xiaomi.eu miui12.0.2 romunu twrp üzerinden yükledim ama maalesef hiç memmun değilim çünkü şarj çabuk doluyor ve çabuk bitiyor kameradaki gece modu çekim kalitesi baya düştü bu yüzden sizlerden yardım almak istedim.

Twrp ile MIUI 12'den MIUI 11'e Geçiş Rehberi adlı konuyu okudum ve uygulayacağım fakat miui11 için hangi rom çeşidi(eu kullanıyordum) ve 11(11.0....) in hangi sürümü daha faydalı olur ? yardımcı olursanız sevinirim...

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
Hocam eu rom kuracaksanız twrp den kurulabilir custom romlarda arb olmaz

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Merhaba arkadaşlar redmi note 8 imei kayıtlı telefonunu kullanmaktayım 1 hafta kadar önce xiaomi.eu miui12.0.2 romunu twrp üzerinden yükledim ama maalesef hiç memmun değilim çünkü şarj çabuk doluyor ve çabuk bitiyor kameradaki gece modu çekim kalitesi baya düştü bu yüzden sizlerden yardım almak istedim.

Twrp ile MIUI 12'den MIUI 11'e Geçiş Rehberi adlı konuyu okudum ve uygulayacağım fakat miui11 için hangi rom çeşidi(eu kullanıyordum) ve 11(11.0....) in hangi sürümü daha faydalı olur ? yardımcı olursanız sevinirim...
Basliginizi kurallara uygun bir şekilde düzenleyiniz
3.7. Mesajların ve konu başlıklarının tümü büyük ve/veya renkli harfler ile yazılamaz.

Oyla:

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
peki hocam 11 in hangi sürümünü önerirsiniz ? (şarj kamera hız vs. açısından)
Eu 11.0.5.0 öneririm hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

redmi note 8 için

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt