Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi 9T PRO - K20 PRO EU Stable Rom Kurulum Rehberi ve İndirme Bağlantıları Kurulum Talimatları [ Bootloader Kilidinizin Açık Ve Twrp Yüklü olması gerekmektedir ] [ İşlemlere başlamadan önce Yedeklerinizi , Bilgisayara veya Usb Belleğe alınız ] *Konuda yer alan Bağlantıları kullanarak, * Eu...
Arkadaşlar bu gün global MIUI 12 romu twrp yükledim fakat Google kişi uygulaması yüklü olduğu gördüm stock kişi uygulaması APK olarak yükledim ve durduruldu hattasini aldım ayarlardan kişi varsayılan stock kişi uygumasini seçtim olmadı şimdi çözüm nedir acaba cihazda root ve twrp yüklü
Cihazınızın Bootloader Kilidi açık, TWRP Recovery yüklü ve USB Hata ayıklama açık olmalı... Kurulum öncesi mutlaka Full Nandroid Backup alın.... Kurulum * Cihazınızı TWRP kurtarma modun da başlatın. * TWRP kurtarmasında, Wipe »Format data yapın,reboot recovery Advanced Wipe düğmesine...