Yardım Miui 12 Kullanıcı Verilerini Silermi

anildurmus6

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anil
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
69
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 11.0.9.0 (PCOMIXM)
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
arkadaşlar son zamanda edindiğim bilgiye göre miui 12 cihaza android 10la beraber ilk geldiği gibi kurulum arayüzünü geçtikten sonra telefonu sıfırlıyormuş çünkü android 9dan 10 yükseltilince sırf yeni telefon almış gibi yeni gelen güncelleme sıfırlıyormuş bu bilgiyi teyitlermisiniz miui 12 ses fotoğraf müzik vb uygulamaları sıfırlarmı

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
arkadaşlar son zamanda edindiğim bilgiye göre miui 12 cihaza android 10la beraber ilk geldiği gibi kurulum arayüzünü geçtikten sonra telefonu sıfırlıyormuş çünkü android 9dan 10 yükseltilince sırf yeni telefon almış gibi yeni gelen güncelleme sıfırlıyormuş bu bilgiyi teyitlermisiniz miui 12 ses fotoğraf müzik vb uygulamaları sıfırlarmı
Ota üzerinden güncelleme yaparsanız hayır silinmez.

Oyla:

anildurmus6

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anil
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
69
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ota üzerinden güncelleme yaparsanız hayır silinmez.
peki hocam android 10 yeni işletim sistemi değilmidir biz ilk telefon aldığımızda ilk androidi kurarız sonra telefon başlatılır ben bir kaç videoda gördümde adamlar miui 12 arayüz kurulumunu geçtikten sonra google doğrulamasıda yapıyor bu ilginç telefonu ilk aldığımızdada vardı bu ayrıca siz diyorsunuz ota güncellemesi ile ulaşırsa silinmez ama miui 12 kurulum ekranı biraz ilginç geldi bana

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
peki hocam android 10 yeni işletim sistemi değilmidir biz ilk telefon aldığımızda ilk androidi kurarız sonra telefon başlatılır ben bir kaç videoda gördümde adamlar miui 12 arayüz kurulumunu geçtikten sonra google doğrulamasıda yapıyor bu ilginç telefonu ilk aldığımızdada vardı bu ayrıca siz diyorsunuz ota güncellemesi ile ulaşırsa silinmez ama miui 12 kurulum ekranı biraz ilginç geldi bana
Hocam telefonu sıfırlanmadığı sürece veriler silinmesi söz konusu değil.
Android versiyonu değişiyor ancak eski güncellemelerde nasılsı bu sefer de öyle olacak

Oyla:

anildurmus6

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anil
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
69
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam telefonu sıfırlanmadığı sürece veriler silinmesi söz konusu değil.
Android versiyonu değişiyor ancak eski güncellemelerde nasılsı bu sefer de öyle olacak
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
hocam bu resimdeki örneği gördüğünüz redmi note 8 içinde ne zaman açıkcasınız global yayınlanıncamı forumabaktımda bulamadım bu konuda

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
hocam bu resimdeki örneği gördüğünüz redmi note 8 içinde ne zaman açıkcasınız global yayınlanıncamı forumabaktımda bulamadım bu konuda
Henüz yayınlanmadı yayınlanınca paylaşacağız

Oyla:
Üst Alt