Yardım MİUİ 12 Güncellemesinden Sonra Whatsapp'ta Yavaşlık?

Paladins

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
9
Merhabalar, 2 gün önce MİUİ 12'ye güncelledim telefonu. Hiç bişeyde sıkıntı yok gayet sevdim, stabil çalışıyor. Tek problem whatsappta klavye ile bişey yazarken klavye gecikmesi oluyor. Yavaşlıyor telefon seri şekilde mesajlaşamıyorum. Bunun haricinde whatsappta gezerken, pencereler arası geçişte veya galeride vs. hiç bi problem yok. Neden kaynaklanıyor olabilir?

Klavye : Gboard

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Merhabalar, 2 gün önce MİUİ 12'ye güncelledim telefonu. Hiç bişeyde sıkıntı yok gayet sevdim, stabil çalışıyor. Tek problem whatsappta klavye ile bişey yazarken klavye gecikmesi oluyor. Yavaşlıyor telefon seri şekilde mesajlaşamıyorum. Bunun haricinde whatsappta gezerken, pencereler arası geçişte veya galeride vs. hiç bi problem yok. Neden kaynaklanıyor olabilir?

Klavye : Gboard
Klavyeden kaynaklanıyor gibi gözüküyor

Oyla:

oguzyilmaz38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oguz Yilmaz
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
4
RN7 bende de miui 12 güncellemesi sonrasın da whatsapp çift uygulamalar da gelen medya dosyalarında foto, video vb. devamlı indirme hatası önizleme yapmama ve galeriye kaydetmeme prb. cıktı, karsılasan veya çözümü olan var mı?
yapılan işlemler, whatsapp son surum güncelleme, çift uygulamalardan kaldırıp yeniden yükleme

Oyla:
Üst Alt