Miui 12 güncelleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UyuzPrens

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AlperenS
Cihazım
Xiaomi 11T 5G
Meslek
serbest
Konular
32
Selamlar note 9s cihazıma bu gün 12 geldi fakat çoğu kullanıcı pilden şikayetçi sizce durum nedir güncellemeyi yapmalımıyım

saracx

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
faruk
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
0
Hocam gunceller guncellemez pil performansi hakkinda yorum yapmak genelde dogru olmuyor en az 2 3 sarj dongusu doldur bosalt yaptiktan sonra oturuyor genelde sarj. Sizde guncellerseniz 2 3 sarj sonrasi degerlendirme yaparsaniz daha dogru sonuclara erisebilirsiniz. Birde bu tarz guncellemelerde genelde temiz kurulum oneriliyor onuda hatirlatmak isterim. Guncellemeyi yapip yapmamak size kalmis hocam. Bazi arkadaslar romun daha akici ve daha az bugli oldugunu soylemisler yinede tercih sizin hocam.

umuti1975

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ümit
Cihazım
Redmi note9 pro
Konular
5
Banada geldi günceleme cihaz redmi note 9 pro.Ben güncellemedim beklemedeyim biraz zaman geçsin yükleyen arkadaşların yorumlarına göre karar vereceğim.Biliyorsunuz pişman olup geri miui 11 e dönmek biraz zahmetli oluyor.

UyuzPrens

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AlperenS
Cihazım
Xiaomi 11T 5G
Meslek
serbest
Konular
32
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Banada geldi günceleme cihaz redmi note 9 pro.Ben güncellemedim beklemedeyim biraz zaman geçsin yükleyen arkadaşların yorumlarına göre karar vereceğim.Biliyorsunuz pişman olup geri miui 11 e dönmek biraz zahmetli oluyor.
note 9 pro için bence çok iyi o cihazı güncelledim ve gerçekten akıcılığı olsun düzeldi diyebiliriz eskiye göre, 5 gündür stabil çalışıyor ama note 9s de kararsız kaldım güncellemeyi indiriyorum şu an bakıcaz artık arkadaşın dediği gibi 3 şarj döngüsünden sonra fikirlerimi yazıcam iyi forumlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sorun olursa burdan yazabilirsin note 9 pro hakkında sorularını cevaplayabilirim

illgTR8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlkerysnbkn
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Ögrenci
Konular
14
evet hocam raporlarınızı bekliyoruz

Sufisko

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
..-..
Cihazım
Mi 11 lite 5g N
Konular
35
Ben güncelledim (9s) akıcılık, animasyonların stabilliği zaten miui12 nin başlıca özelliklerinden. Herhangi bir sıkıntı yok, güzel. Şarj durumu ise hemen belli olmaz, 3/4 gün kullanmak lazım.

uynsogl

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Curtana
Konular
1
Bende ilkten olumsuz yaklastim ama arkadaslarda dediler birkac donguden sonra yerine oturdu global eskisinden daha iyi hatta suan. Sizde biraz kullanin. Fakat kimseyi yadirgamamak lazim miui on numara olmayinca en ufak seyde sikinti arar olduk bende korkarak artik yukseltme yapar oldum.

Sufisko

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
..-..
Cihazım
Mi 11 lite 5g N
Konular
35
Bende ilkten olumsuz yaklastim ama arkadaslarda dediler birkac donguden sonra yerine oturdu global eskisinden daha iyi hatta suan. Sizde biraz kullanin. Fakat kimseyi yadirgamamak lazim miui on numara olmayinca en ufak seyde sikinti arar olduk bende korkarak artik yukseltme yapar oldum.
Çok takılmamak lazım, memnun kalmazsak onlarca custom rom var :D Yes~~

Furkanhasan18

Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi redmi no
Konular
0
Bende note 9 pro var guncelleme var yapiyorum telefonu yeniden baslatin doyo baslatiyorum beni mavi bi ekrana atiyo ekranda ingilizce kelimeler yaziyo tlefonu yeniden baslatiyorum guncelleme yapilmadi diyo room atin diyo room nedir nasil atilir atarsakta bi sıkıntı olirmu

uynsogl

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Curtana
Konular
1
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt