Çözüldü MIUI 12 EU Yüklü Telefon Brick Oldu

• Konbuyu başlatan tlhgs
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 7
  • Görüntüleme 447

tlhgs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
Mi 4
Konular
2
Herkese iyi geceler.
Yaklaşık bir haftadır sorunsuzca kullandığım MIUI 12 EU stable rom an itibariyle cortladı. Instagram uygulaması 1-2 defa çökünce reboot atayım dedim, şu an telefon Redmi yazısında takılıp fastboot'a giriyor. OrangeFox'a erişim sağlayabiliyorum. Telefonu en kolay yoldan nasıl kurtarabilirim? Wipe haricinde bir yol var mıdır? Teşekkürler.

ciwwano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 11s
Konular
51
Herkese iyi geceler.
Yaklaşık bir haftadır sorunsuzca kullandığım MIUI 12 EU stable rom an itibariyle cortladı. Instagram uygulaması 1-2 defa çökünce reboot atayım dedim, şu an telefon Redmi yazısında takılıp fastboot'a giriyor. OrangeFox'a erişim sağlayabiliyorum. Telefonu en kolay yoldan nasıl kurtarabilirim? Wipe haricinde bir yol var mıdır? Teşekkürler.
Redmi yazısı gelince sürekli ses açma tuşuna bas. Bir şekilde twrp ekranına girmesi lazım.bende de dün oldu ben magisk kurarken oldu. Orange ekranına girersen zaten rom u baştan kurup halledersin

tlhgs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
Mi 4
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Redmi yazısı gelince sürekli ses açma tuşuna bas. Bir şekilde twrp ekranına girmesi lazım.bende de dün oldu ben magisk kurarken oldu. Orange ekranına girersen zaten rom u baştan kurup halledersin
Üstte de yazdığım üzere OrangeFox'a erişim sağlıyorum zaten. Sıfırdan kurulumu son çare olarak düşündüğümden bu konuyu açtım. Sorunun kaynağını bulamazsam yarın öbür gün yine aynı şey olacak.

ciwwano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 11s
Konular
51
Üstte de yazdığım üzere OrangeFox'a erişim sağlıyorum zaten. Sıfırdan kurulumu son çare olarak düşündüğümden bu konuyu açtım. Sorunun kaynağını bulamazsam yarın öbür gün yine aynı şey olacak.
Yanlış okumuşum. Bildiğim kadarıyla rom u yeniden kurman gerecek

oturak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
note 12 pro+ 5G
Meslek
tekniker
Konular
6
benim baş belam bu durum birde twrp sifre sorunu mi flash ile orjinal rom kur sonra baştan temiz sekilde kur usb hata ayıklamayı ve mi flash da alltan clear all yapmayı unutma

tlhgs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
Mi 4
Konular
2
Mi 4'ün gözünü seveyim. 4 yıl kullandım, bir sürü rom kurdum bir kez bile brick olmadı. Bir de buna bak ilk haftada gitti telefon.
benim baş belam bu durum birde twrp sifre sorunu mi flash ile orjinal rom kur sonra baştan temiz sekilde kur usb hata ayıklamayı ve mi flash da alltan clear all yapmayı unutma
İkinci defa olursa sıfırdan kurulum yapacağım. Şu an yedek alıp tekrar EU kuracağım.

Sad Alien

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murad
Cihazım
redmi note 7
Meslek
öğrenci
Konular
3
Herkese iyi geceler.
Romu temrar kurmanız gerekir hocam wipe'a sadece systemi seçin sonra flashlayın

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tlhgs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
Mi 4
Konular
2
Romu temrar kurmanız gerekir hocam wipe'a sadece systemi seçin sonra flashlayın

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler. Nolur nolmaz diye yedek alıyorum biter bitmez dediğinizi yapacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sadece system'ı wipelayıp tekrar kurulum yaparak sorun çözüldü. Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
Üst Alt