Şuana kadar memnunum diyeni göremedikRam kullanımı artmış bazı durumlarda arayüzde küçük takılmalar oluyor düzelir mi?
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nabicaz bunu birde kilit root vs olmadan MIUI 11 e geri dönebilir miyim?Şuana kadar memnunum diyeni göremedik
Guncellemeden sonra hard reset attinizmiNabicaz bunu birde kilit root vs olmadan MIUI 11 e geri dönebilir miyim?
Hard reset atın bu tür guncellemeden sonra duzelirHayır kapatıp açtım sadece
Hard resetten kastınız format atmak mı birde neyi duzelticek anlayamadım.Hard reset atın bu tür guncellemeden sonra duzelir
Tus kombinasyonula aticaksiniz formatı ve bu kasmalar duzelirHard resetten kastınız format atmak mı birde neyi duzelticek anlayamadım.
Güncelleme yaparakmi telefonu miu 12 yaptınız?Ram kullanımı artmış bazı durumlarda arayüzde küçük takılmalar oluyor düzelir mi?
Yapmazsam düzelmez diye bişey yoksa beklemeyi tercih ederim.Tus kombinasyonula aticaksiniz formatı ve bu kasmalar duzelir
Ben buradaki bir çok yetkiliden böyle duydum büyük guncellemeden sonra mutlaka hard reset atılması lazım denemek bedava ) parayla olsa anlarimda ben 1 dk durmaz atarım hard resetYapmazsam düzelmez diye bişey yoksa beklemeyi tercih ederim.
Win 7 den win 10 güncellemesi yaparsan yukseletme ile aynı telefondaki gibi kalıntı kalır telefonda uyuşmazlık sorunları yaratır bunun gibi düşünYapmazsam düzelmez diye bişey yoksa beklemeyi tercih ederim.