Yardım MIUI 12.5 Simge Animasyonları Yok

torun7042

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Torun
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Redmi Note 8
Telefon Modeli
Mıuı 12.5 21.6.16 Eu Rom
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba değerli forum üyeleri , Mıuı 12.5 güncellemesi ile Xiaomi bazı telefonlarından hareketli simgeleri kaldırmış hareketli simgeleri kullanmak için bir yöntem falan var mıdır? Temalar yükledim, System Launcher farklı sürümleri yükledim fakat bunları da denememe rağmen çalışmadı bir yöntemi yok mu magisk vs. ?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Bunun için Magisk modülü vardı ancak Forum'da konusu ve paylaşımı olmadı galiba.

Oyla:

yusufcntp

Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
0
Merhaba değerli forum üyeleri , Mıuı 12.5 güncellemesi ile Xiaomi bazı telefonlarından hareketli simgeleri kaldırmış hareketli simgeleri kullanmak için bir yöntem falan var mıdır? Temalar yükledim, System Launcher farklı sürümleri yükledim fakat bunları da denememe rağmen çalışmadı bir yöntemi yok mu magisk vs. ?
Hocam alpha launcheri denediniz mi bilmiyorum fakat önce onu deneyin, bir de modlu bir miui launcher atacağım, magiskten kurabilirsiniz.

Başarılı olmayabilir bir adet daha dosya vardı onu bulursam atacağım.

Oyla:

torun7042

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Torun
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam alpha launcheri denediniz mi bilmiyorum fakat önce onu deneyin, bir de modlu bir miui launcher atacağım, magiskten kurabilirsiniz.

...Şu anda telefonum hardbrick yarın telefoncuya götüreceğim telefonu alınca deneyeceğim geri dönüş yaparım konuya , yinede şimdiden konuya cevap yazan arkadaşlara teşekkürler...

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
...Şu anda telefonum hardbrick yarın telefoncuya götüreceğim telefonu alınca deneyeceğim geri dönüş yaparım konuya , yinede şimdiden konuya cevap yazan arkadaşlara teşekkürler...
Modül nedeniyle sıkıntı olduysa hard brick olma ihtimali az. Soft brick olmuş olabilir. TWRP'ye erişebiliyorsanız data/adb/modules klasöründen kurduğunuz modülü kaldırın. Cihaz açılacaktır.

Oyla:

torun7042

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Torun
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
12
Modül nedeniyle sıkıntı olduysa hard brick olma ihtimali az. Soft brick olmuş olabilir. TWRP'ye erişebiliyorsanız data/adb/modules klasöründen kurduğunuz modülü kaldırın. Cihaz açılacaktır.
Modül ile alakalı değil rom kurarken oldu Redmi Note 8'e Mıuı 10 kurmaya çalıştım olmadı 1 ay öncede aynı olmuştu Mıuı 10 yüklenmiyor bana nedense.

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Modül ile alakalı değil rom kurarken oldu Redmi Note 8'e Mıuı 10 kurmaya çalıştım olmadı 1 ay öncede aynı olmuştu Mıuı 10 yüklenmiyor bana nedense.
Cihazınız fabrikasyon MIUI 11 veya MIUI 12 ile gelen bir cihazsa daha düşük bir sürümü kuramazsınız. Bundan dolayı sıkıntı olabilir. Ayrıca stok romlar Mi Flash ile düzgün kuruluyor. TWRP üstünden kurduysanız sıkıntı çıkmış olabilir.

Oyla:

torun7042

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Torun
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
12
Cihazınız fabrikasyon MIUI 11 veya MIUI 12 ile gelen bir cihazsa daha düşük bir sürümü kuramazsınız. Bundan dolayı sıkıntı olabilir. Ayrıca stok romlar Mi Flash ile düzgün kuruluyor. TWRP üstünden kurduysanız sıkıntı çıkmış olabilir.
Evet bu bilgiyi sonradan öğrendim Mıuı 11 ile çıkmıştı benim telefonum ama Mi flash ile kurmaya çalıştığımda da hardbrick olmuştu neyseki edl mode diye birşey var. :D

Oyla:

sametbsgzn27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Redmi 9
Konular
0

Selamün aleyküm dosyayı indirecem ama hata veriyor tekrar atarmısın

Oyla:
Üst Alt