Mıuı 12.5 ne zaman gelecek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

atcmrd

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Merhaba, redminote 8 kullanıyorum.12,03 sürümü var şu an global. 12,5 global betasına kaydoldum. YouTube da felan global 12,5 diye videolar var. Bilmediğim için soruyorum biraz konu kirliliği olacak ama...Daha gelmedi değil mi orjinal beta sürümü? Ya da ne zaman geleceğine dair bir bilgi var mı acaba?Çok fazla anlamadığım için bir de garantiden korktuğum için custom rom olayına da girmek istemiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5
Merhaba, redminote 8 kullanıyorum.12,03 sürümü var şu an global. 12,5 global betasına kaydoldum. YouTube da felan global 12,5 diye videolar var. Bilmediğim için soruyorum biraz konu kirliliği olacak ama...Daha gelmedi değil mi orjinal beta sürümü? Ya da ne zaman geleceğine dair bir bilgi var mı acaba?Çok fazla anlamadığım için bir de garantiden korktuğum için custom rom olayına da girmek istemiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Daha gelmedi.Geldiginde de zaten bir problem olacağını sanmıyorum çünkü kendi romları

Ayzsrff34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ayaz
Cihazım
Mi9t
Konular
8
Resmi stabil sürümü bugün yani 8 şubatta geleceği söylendi eğer bir terslik olmazsa bugün otadan yayınlanır ama herkes bugün güncellemeyi alır mı bilinmez

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Ayzsrff34, bugün olacak şey global tanıtımı maalesef. Dağıtım Mart Nisan aylarında olması lazım

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Forum konusunu takip edelim lütfen.
Tek konudan devam edelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt