Hangi modeli kullanıyorsunuz?Güncellemeyi dün aldım 13 gelmeden şarj sorununu çözdüler, MIUI 13te ne kadar daha iyileşecek acaba bekleyip görelim![]()
Poco x3 pro 60hzde ortalama 13-14 saat aralıksız kullanıyorum, Max 18 gitmişti aralıksız ondada film izledimHangi modeli kullanıyorsunuz?
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fastboot ile sürüm at temiz yükleme yap düzelirPoco x3 pro kullanıyorum aynı güncellemeyi aldım. Güncellemeden önce 4 gün oyun oynadığım halde hiç şarja takmamıştım bile. Fakat güncellemeden sonra. bir sorunum var. Pil güç tasarrufu ve dengeli modda şarjı resmen içiyor. Isınma da söz konusu. Performans moduna aldığımda telefon buz gibi oldu ısınma gitti. Şarjı da diğerlerine göre daha fazla gitmeye başladı. Performans moduna alınca güncellemeden önce hızlı şarj tüketiyor ve ısınıyordu şimdi tam tersine döndü. Ne yapmam gerekiyor?
Daha garantisi duruyor tr cihazı hiçbir müdahalede bulunmak istemiyorum o şekildeFastboot ile sürüm at temiz yükleme yap düzelir
Her büyük güncellemeden sonra cihazınızı fabrika ayarlarına sıfırlamanız gerekir.Daha garantisi duruyor tr cihazı hiçbir müdahalede bulunmak istemiyorum o şekilde