Yardım MIUI 12.5.1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Izareh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Rn8Pro
Konular
10
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global MIUI 12.5.1
Telefon Modeli
Redmi Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Selam Yazılımcı vb bilgili arkadaşlar bana yardımcı olabilirmi kaç gündür çözemedigim bir sorunla karşınızdayım Redmi Note 8 Pro kullanıyorum MIUI-12.0.8 Kullanıyordum ve sorun yoktu MIUI-12.5.1 geldi güncelledim güncelledikten sonra üstüne hard reset attım ve arama kısmına #*06# yaptığımda IMEI gözükmüyor sadece seri numarası görünüyor ayarlardan dur bilgisinden bakıyorum IMEI 1 IMEI 2 Bilinmiyor Diyor aynı cihazı arkadaşım kullanıyor MIUI 12.5.1 guncelledi ve güncelledikten sonra hard reset attı onda IMEI gitmedi ama bende gitti ve IMEI gitmesine rağmen Mobil veri girebiliyor arama yapabiliyorum şebekem cekiyor bunun sebebi nedir bilgili kişiler yardımcı olabilirmi çok can sıkıcı bir durum.

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
Selam Yazılımcı vb bilgili arkadaşlar bana yardımcı olabilirmi kaç gündür çözemedigim bir sorunla karşınızdayım Redmi Note 8 Pro kullanıyorum MIUI-12.0.8 Kullanıyordum ve sorun yoktu MIUI-12.5.1 geldi güncelledim güncelledikten sonra üstüne hard reset attım ve arama kısmına #*06# yaptığımda IMEI gözükmüyor sadece seri numarası görünüyor ayarlardan dur bilgisinden bakıyorum IMEI 1 IMEI 2 Bilinmiyor Diyor aynı cihazı arkadaşım kullanıyor MIUI 12.5.1 guncelledi ve güncelledikten sonra hard reset attı onda IMEI gitmedi ama bende gitti ve IMEI gitmesine rağmen Mobil veri girebiliyor arama yapabiliyorum şebekem cekiyor bunun sebebi nedir bilgili kişiler yardımcı olabilirmi çok can sıkıcı bir durum.
bu 2'nci konunuz? lütfen tek konu üzerinden devam edin. aldığınız yere götürün her imei işlemi farklılık gösteriyor kişiden kişiye

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Bir önceki konudan devam ediniz. Konunuz varken aynı konuyu yeniden açmayınız.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt