Yardım MIUI 12.5.1 Kilit Ekranı Widget Sorunu

ecstatic

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
poco x3 nfc
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miuı global 12.5.1 kararlı
Telefon Modeli
poco x3 nfc
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
selamlar arkadaşlar , iphone 7 den poco x3 nfc ye geçtim , cihazım global ve miuı 12.5.1 yüklü . telefonu alır almaz güncelledim yeni gelen güncelleme 12.5.1 güncellemesi idi. 2 gündür kullanıyorum fakat internette hep görmeme rağmen kilit ekranına widget eklemeyi bulamadım. müzik dinlerken sonraki parçaya geçmek için vs hep ekranı açmak durumunda kalıyorum kilit ekranına müzik widget ı nasıl ekleniyor bana yardımcı olabilir misiniz

bu arada telefon sanırım hindistan sürümü 8gb ram versiyonu

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
12.5 hatası olarak kilit ekranında müzik widgetı görünmüyor. Notifications uygulamasını güncelleyerek çözen var ancak çözülmeyen de var. Yeni güncellemeyi beklemeniz lazım, onunla düzeltirlerse ancak düzgün bir çözüm olur.

ecstatic

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
poco x3 nfc
Konular
1
12.5 hatası olarak kilit ekranında müzik widgetı görünmüyor. Notifications uygulamasını güncelleyerek çözen var ancak çözülmeyen de var. Yeni güncellemeyi beklemeniz lazım, onunla düzeltirlerse ancak düzgün bir çözüm olur.
çok teşekkür ederim bir hata olduğunu bilmiyordum , kendim bulamadım ve ya eklenti ile ekleniyor diye düşündüm . çok büyük bir hataymış şahsen her seferinde ekranı açmak çağ dışı bir hareket umarım en yakın zamanda düzelir tekrar teşekkür ederim

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
çok teşekkür ederim bir hata olduğunu bilmiyordum , kendim bulamadım ve ya eklenti ile ekleniyor diye düşündüm . çok büyük bir hataymış şahsen her seferinde ekranı açmak çağ dışı bir hareket umarım en yakın zamanda düzelir tekrar teşekkür ederim
Normalde zaten kilit ekranından kontrol MIUI'ın çok eski sürümlerinden vardı ancak 12 ve 12.5 sürümü çok sorunlarla geldi. Açıkçası sonraki güncellemelerden de çok beklentiniz olmasın. Daha kötü bile olabilir. :)

ecstatic

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
poco x3 nfc
Konular
1
Normalde zaten kilit ekranından kontrol MIUI'ın çok eski sürümlerinden vardı ancak 12 ve 12.5 sürümü çok sorunlarla geldi. Açıkçası sonraki güncellemelerden de çok beklentiniz olmasın. Daha kötü bile olabilir. :)
çok düz bir telefon kullanıcısıyım telefondan beklentim bildirim müzik ve sosyal medya . sosyal medya dışında bu arayüz özellikleri hiç memnun bırakmadı 2 gündür çok güzel akışkan bir telefon fakat arayüz konusunda çok işlevsiz çok basit uygulamaların widgetlarını bile ekleyemiceksem 2021 de bu iş çok sıkıntıymış miuı tarafında. peki borsa vs anlık değişimleri kısayol olarak ekrana ekleme tavsiyesi verebilir misiniz mümkün müdür böyle bişey. örneğin investingin uygulamasının eklentisini iphone da widget şeklinde ekleyip anlık fiyat değişkenliklerini takip edebiliyordum bu tarz bir şey bu telefonda bana çok gerekli