Yardım Miui 12.5.1.0 sim 1 ve sim 2 zil sesi hak.

aonurr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Onur
Cihazım
Red Mi Note 10S
Konular
11
Merhabalar;

Şu an telefonda Miui 12.5.1.0 numaralı sürüm yüklü. Herhangi bir işlem görmedi telefon, sadece standart güncellemeleri aldı şu ana kadar.
Daha önceden sim 1 ve sim 2 zil sesi hatta bu sim lere ait sms seslerini bile ayrı ayrı seçebiliyorduk. Ancak bu son güncelleme ile sim ler için gelen aramalara bile ayrı ayrı zil sesi tonu atayamıyorum. Aslında ekran üzerinde atanmış gibi görülüyor ancak pratikte her iki sim içinde aynı zil sesi tonu çalıyor gelen aramada. Yanlış bir şey mi yapıyorum acaba?
Yardımlarınızı rica ederim,
Syg.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Merhabalar;

Şu an telefonda Miui 12.5.1.0 numaralı sürüm yüklü. Herhangi bir işlem görmedi telefon, sadece standart güncellemeleri aldı şu ana kadar.
Daha önceden sim 1 ve sim 2 zil sesi hatta bu sim lere ait sms seslerini bile ayrı ayrı seçebiliyorduk. Ancak bu son güncelleme ile sim ler için gelen aramalara bile ayrı ayrı zil sesi tonu atayamıyorum. Aslında ekran üzerinde atanmış gibi görülüyor ancak pratikte her iki sim içinde aynı zil sesi tonu çalıyor gelen aramada. Yanlış bir şey mi yapıyorum acaba?
Yardımlarınızı rica ederim,
Syg.
Bu sorunu daha öncede duydum hiç kullanmadım çift hat ama hala varmış gibi görünüyor ama çalışmıyor ise format ile bir ihtimal düzeltebilir ama dediğim gibi kesin değil hocam

Oyla:

aonurr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Onur
Cihazım
Red Mi Note 10S
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok saçma değil mi? Eğer bu kadar basit bir konuda destek alamayacaksak neden çift hatlı kullanıyoruz ki? Hem şirket hem özel hattı tek bir telefonda hemde akıllı olarak kullanabilmek mümkünken yaptıkları bir güncelleme ile bu özelliği elimizden almalarına ne demeli? Vallahi inanılmaz canım sıkkın şu duruma ama yapacak bir şey yok

Oyla:

Bixx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Birol
Cihazım
mi 9t
Konular
1
BU sorun HALA ve HALA devam ediyor.

Xiaomi mi9t kullanıyorum, birkaç yıl önceki güncellemeden sonra böyle oldu, sim1 ve sim2 için ayrı zil sesi atasamda, sadece tek zil sesi çalıyor..

Bunu xiaomiye iletebilen olursa çok sevinirim.. zil sesi tema programında ufak bir güncelleme ile çözülecek çok basit bir şey..:@
angel~~

Oyla:
Üst Alt