Hayırlı ramazanlar hocam. Yıllardır sizin temalarinizi kullanıyorum. Dün mi 13 ultra cihazıma hyperos 2 eu rom yukledim. Bu roma kadar tüm romlarda klasör içerisinde simgeler sizin temalarinizla satırda 4 adet oluyordu. Şimdi orjinaldeki gibi satırda 3 adet simge oluyor. Önceden farklı bir tema kullansam bile temayı ozellestirden favorileri sizin tema yaparak satır simge sayısı yine 4 oluyordu. Hyperos 2 de bir türlü satirda 4 simge yapamadim.
?önceden oluyordu o zamanlar Android 11 yada 12 kullanıyordum ve Miui 12 yada 13 kullanıyorduk işe yarıyordu ama şuan
Android 13 Miui eu rom 14.0.9.0 kullanıyorum Apatch kullanıyorum o yüzden işe yaramıyor olabilir mi lütfen yardımcı olur musunuz
Hocam yani şuan eu rom Miui 14.0.9.0 yüklü ve çin mağazası var içe aktarma özelliği olan global mağaza kullanmak istiyorum mümkün değil mi artık
bunu denediniz mi? Apatch e ekleyip?Hocam yani şuan eu rom Miui 14.0.9.0 yüklü ve çin mağazası var içe aktarma özelliği olan global mağaza kullanmak istiyorum mümkün değil mi artık
bunu denediniz mi? Apatch e ekleyip?
MIUI 14 GLOBAL TEMA İÇE AKTARMA MODÜLÜ
Magisk İndirme Linki:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Evet hocam tekrar bakıp yazayım sizebunu denediniz mi? Apatch e ekleyip?
Hocam bu attığınız linkte olan Apatch a modül olarak eklemek için değil twrp yada Orange fox recovery den kurmak için bende Orange fox recovery kurulu ve zip i Flashladım hata verdibunu denediniz mi? Apatch e ekleyip?