Yardım Miui 12.0.5 güncellemesi ile bazı ayarlar kayboldu !!!

Mustafa Ünak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 9
Konular
1
Xiaomi redmi note 9 128 gb kullanıyorum . Bir kaç gün önce miui 12.0.5 güncellemesi geldi ve indirip kurdum hiç bir sıkıntı olmadan kuruldu kurulduktan sonra alttaki beyaz çubuğun kaybolduğunu fark ettim ayarlara girdiğimde bildirim çubuğu ayarıda kaybolmuştu arama yerine yazınca çıkıyor basıyorum ama pencere açılınca dediğim ayarlar gözükmüyor . Telefonum orjinal Redmi note 9 128 gb . Güncellemenin sıkıntılı yüklenmiş olması ihtimali ile tekrar güncelledim sıkıntı düzelmeyince telefonumu sıfırladım değişen bir şey yok ayni 2 ayar yok arama yerine yazınca çıkıyor tıklıyorum ama o pencereye girince Bildirim çubuğu ayarı ve alttaki beyaz çubuk ayarı gözükmüyor .

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5
Xiaomi redmi note 9 128 gb kullanıyorum . Bir kaç gün önce miui 12.0.5 güncellemesi geldi ve indirip kurdum hiç bir sıkıntı olmadan kuruldu kurulduktan sonra alttaki beyaz çubuğun kaybolduğunu fark ettim ayarlara girdiğimde bildirim çubuğu ayarıda kaybolmuştu arama yerine yazınca çıkıyor basıyorum ama pencere açılınca dediğim ayarlar gözükmüyor . Telefonum orjinal Redmi note 9 128 gb . Güncellemenin sıkıntılı yüklenmiş olması ihtimali ile tekrar güncelledim sıkıntı düzelmeyince telefonumu sıfırladım değişen bir şey yok ayni 2 ayar yok arama yerine yazınca çıkıyor tıklıyorum ama o pencereye girince Bildirim çubuğu ayarı ve alttaki beyaz çubuk ayarı gözükmüyor .
Güncelleme ile kaldırılmış hocam . eski sürüme dönmekten başka çareniz yok.

Mustafa Ünak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 9
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncelleme ile kaldırılmış hocam . eski sürüme dönmekten başka çareniz yok.
Herkes için mi kaldırıldı yoksa benim telefonuma özel bir sorun mu ? Eğer değilse ayarlarda arama kısmına yazınca neden çıkıyor ?

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5

Mustafa Ünak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 9
Konular
1
Hocam yanlışınız olduğunu düşünüyorum çünkü güncelleme sonrası yeni bildirim çubuğunu kullanıyordum ayarları sıfırlayınca kalktığını fark ettim yani vardı kullanabiliyordum ama ayarlardan kapatıp açamıyorum yani gözükmüyor .

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5
Hocam yanlışınız olduğunu düşünüyorum çünkü güncelleme sonrası yeni bildirim çubuğunu kullanıyordum ayarları sıfırlayınca kalktığını fark ettim yani vardı kullanabiliyordum ama ayarlardan kapatıp açamıyorum yani gözükmüyor .
Cihazim Note 9 Pro bendede yeni güncelleme ile gitti ayarlardan.

Mustafa Ünak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 9
Konular
1
Peki teşekkürler hocam yeni güncelleme vs gelir mi yakın zamanda veya hata düzeltmeleri gibi 12.0.6 gibi .

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5
eski sürüme nasıl dönebilirim?
Bootloader kilidinizin acik olmasi gerekiyor hocam bilmiyorsaniz hic uğraşmayın derim yanlis islemde cihaz brick olabilir. Ayrica Bootloader kilidi acilmasi garantili ise garantisiz yapıyor cihazı.

Üst Alt