Çözüldü MIUI 12.0.3 yüklü cihazımda desen kabül etmiyor.

Hawlı Kullanıcı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 12.0.3.0
Telefon Modeli
Note 9S
Bootloader Kilidi
Kapalı
Sinir krizi geçirmek üzereyim.Telefonumda parmak izi ve desen var.Deseni çizdiğimde ise bildiğiniz çizilmiyor.Yani bildiğiniz çizilmiyor.Hani böyle çizilen deseni göstermeme ayarı varya onun gibi değil ki o da kapalı zaten.Hem göstermiyor,hem titremiyor hem de daha dün kayıt alıp (fotoğrafını çizmiştim) çizdiğim desenden emin olmama rağmen kabül etmiyor.
Cihazım Note 9S.Sürüm MIUI 12.0.3.0
Eğer bu MIUI sorunundan zararlı olarak benim verilerim çıkarsa (çok önemli verilerim var) gerçekten Xiaomi ye olan saygım artık tamamen bitecek.

Çözüm
Yeniden açmayı denedim hocam.
Parmak izini denediğimde şifre girme ekranına atıyor.Girdiğim ve %100 emin olduğum şifreyi de kabül etmiyor.
Sanırım tek çare sıfırlamak.Yardımlarınız için teşekkürler.
Rica ederim hocam, keşke elimden bir şey gelseydi. Geçmiş olsun.
Bu arada çinde önemli bir dosya, fotoğraf, video varsa bilgisayara aktarmayı deneyin. Ekran kilitli olduğu için belki dosya aktarma seçeneğini seçemeyebilirsiniz ama bildirim panelinde belki seçme hakkı verir. Denemenizde fayda var.
İyi forumlar...

Faruk 04

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Sinir krizi geçirmek üzereyim.Telefonumda parmak izi ve desen var.Deseni çizdiğimde ise bildiğiniz çizilmiyor.Yani bildiğiniz çizilmiyor.Hani böyle çizilen deseni göstermeme ayarı varya onun gibi değil ki o da kapalı zaten.Hem göstermiyor,hem titremiyor hem de daha dün kayıt alıp (fotoğrafını çizmiştim) çizdiğim desenden emin olmama rağmen kabül etmiyor.
Cihazım Note 9S.Sürüm MIUI 12.0.3.0
Eğer bu MIUI sorunundan zararlı olarak benim verilerim çıkarsa (çok önemli verilerim var) gerçekten Xiaomi ye olan saygım artık tamamen bitecek.
Desenle girilmiyorsa parmak izi ile giriş yapıp cihazdaki tüm kilit ve şifreleri kaldırın. Sonrasında şifrelemeyi yeniden kurmayı deneyin.

Oyla:

Hawlı Kullanıcı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Desenle girilmiyorsa parmak izi ile giriş yapıp cihazdaki tüm kilit ve şifreleri kaldırın. Sonrasında şifrelemeyi yeniden kurmayı deneyin.
Hocam parmak izi ile girdiğimde güvenlik için önce şifrenizi girin diyor.Yoksa parmak izi ile çok rahat girerdim :(

Oyla:

Faruk 04

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Hocam parmak izi ile girdiğimde güvenlik için önce şifrenizi girin diyor.Yoksa parmak izi ile çok rahat girerdim :(
Hocam şu an hiçbir şekilde giriş yapamıyor musunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam cihazı kapatıp yeniden açmayı denediniz mi?

Oyla:

Hawlı Kullanıcı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam şu an hiçbir şekilde giriş yapamıyor musunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam cihazı kapatıp yeniden açmayı denediniz mi?
Parmak izini denediğimde şifre girme ekranına atıyor.Girdiğim ve %100 emin olduğum şifreyi de kabül etmiyor.

Oyla:

Faruk 04

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Rica ederim hocam, keşke elimden bir şey gelseydi. Geçmiş olsun.
Bu arada çinde önemli bir dosya, fotoğraf, video varsa bilgisayara aktarmayı deneyin. Ekran kilitli olduğu için belki dosya aktarma seçeneğini seçemeyebilirsiniz ama bildirim panelinde belki seçme hakkı verir. Denemenizde fayda var.
İyi forumlar...

Oyla: Çözüm
Üst Alt