Rom Miui 11'den nele bekliyorsunuz?

Hakan Ali Hasan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
15
Evet arkadaşlar başlıktada gördüğünüz gibi miui 11'den neler bekliyorsunuz/bekliyoruz? İlk önce ben söyleyim bugların giderilmesi ve daha iyi pil süresi ve peformans artması. Örnek--) pubg mobile oynuyorum dengeli/kare hızı akıcı ve zaman zaman takılmalar gözle görülür halde beni açıkçası rahatsız ediyor miui 9'da full ayarlarda takılmadan oynuyodum. Ve daha iyileşmiş tam ekran deneyimi :$ aklıma gelenler şuan için bunlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet arkadaşlar başlıktada gördüğünüz gibi miui 11'den neler bekliyorsunuz/bekliyoruz? İlk önce ben söyleyim bugların giderilmesi ve daha iyi pil süresi ve peformans artması. Örnek--) pubg mobile oynuyorum dengeli/kare hızı akıcı ve zaman zaman takılmalar gözle görülür halde beni açıkçası rahatsız ediyor miui 9'da full ayarlarda takılmadan oynuyodum. Ve daha iyileşmiş tam ekran deneyimi :$ aklıma gelenler şuan için bunlar.

Ve daha gelişmiş bi kamera arayüzü açıkçası iyi şu an için ama samsung kamera ara yüzünü daha beğeniyorum onun gibi bişey olsa iyi olur

mstfksap

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
mustı
Cihazım
s3
Konular
15
Daha stabil, hatasız, akıcı bir arayüzün gelmesini bekliyorum.

Redmi 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

muluka

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
S2
Konular
7
Xiaomi'nin bir çok modelin büyük ekranlı. Tek elle kullanım bu çoğu zaman zor oluyor. MIUI 11'de bildirim çubuğunu aşağıdan yukarıya doğru açabilme seçeneği sunulsa tek elle kullanım biraz daha kolaylaşır.

musti2307

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa AKIN
Cihazım
Mi8
Meslek
Satın Alma
Konular
14
Önceliğim standart bi yazılım yani her cihazda aynı şekilde çalışacak öyle ara sıra da olsa amatör dil hataları olmayacak ya da çeviriler adam akıllı olacak .
Zil sesini kısmak isteyen insan illa üç noktaya basıp zil sesine geçmeyecek mesela. Ayarları açıyorum arama bölmesinde "arama ayarları" yazıyor en basitinden.
Notlardaki hızlı silme olayı mesaj galeri ve diğer yerleşik uygulamalara girecek.
Senin markanda gcam daha güzel resim çekemeyecek sen yapacaksın kamera yazılımının hakkını vereceksin.
Diyeceksin ki sevgili kullanıcı miui ye destek amacıyla reklamları açmak ister misin ? tek cevapla millet ya açacak reklamı ya da kapatacak yani orda burda her programda reklamla uğraşılmayacak.
Şu ir kilit açma teknolojisini öyle bi yapacaksın ki kişi sensöre bakmadan açılmayacak ekran ( atıyorum karşında sen bakmasan da yüz kilidi açılıyor mi8)
Mesajlarda hala sağa çekince oku diye anlamsız işlevsiz bişey çıkıyor oraya bi arşive ekle falan olsun mesela.
Parmak izi sensörüne iki kere tıklayalım kilit ekranına geçsin mesela.
Şu varsayılan temaların simgeleri şöyle bi sade ama kaliteli olsun ya ayarlar kare mesajlardaki ikon nasıl bi origami kağıtla yapsam yapamam öbürü yuvarlak vs.
Hava durumu arka planını duvar kağıdı yapabilelim mesela ek uygulamaya gerek kalmadan.
Çoğusu kişisel elbette ama asıl önemli olan cidden optimize edilmiş ve cihazlarda farklılık göstermeyecek bir yazılım olur inşallah.

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
6
MiUi 11'den mutluluk, sağlık ve huzur bekliyorum :)

mstfksap

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
mustı
Cihazım
s3
Konular
15
Parmak izi ile bildirim panelini açma, resim değiştirme gibi işlevselliği olsa. (Donanımsal özellik mi bilmiyorum)

Redmi 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Passenger04

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Osman
Cihazım
Xiomi mi 8 se
Konular
12
Mesaj sesi ile arama sesi için iki ayrı seçenek olsun, mesaj sesi kapalı aramalarda telefon çalsın, kamera arayüzü biraz daha geliştirilebilir.

Kurtadam

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi8 6/128
Konular
26
Nele nele bekleyipdurum bilipdurumun sen:D:D

ChipMChunk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Galaxy A710
Konular
3
Mi6'nın bluetooth sorununu çözsünler, biraz da kamerayı gıdıklasınlar benim için yeterli

orhan29

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Orhan
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular