Soru Miui 11 ve Android Q

Baha60

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baha
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
5
Redmi note 6 pro cihaza miui 11 ve Android Q gelicek mi? Son bilgilere göre Android q listesinde görünmemesi canımı sıktı biraz. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bi bilgi verebilirse güzel olur. Haziran 2018 gibi çıktı sanırım bu cihaz güncelleme alir mi?

mertsamipb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert Sami
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
5
Redmi note 6 pro cihaza miui 11 ve Android Q gelicek mi? Son bilgilere göre Android q listesinde görünmemesi canımı sıktı biraz. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bi bilgi verebilirse güzel olur. Haziran 2018 gibi çıktı sanırım bu cihaz güncelleme alir mi?
2020 mayıs-haziran gibi verilecek diye bir söylenti var

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Normalde cihaz yeni sayılır büyük ihtimal alması gerek diye düşünüyorum bence canınızı sıkmayın ama xiaominin işi belli olmuyor satış ve pazarlama stratejileri ve kırk çeşit model çıkartmaları nedeniyle yamuk yapabilirler.

Oyla:

Sen 123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih Byrktr
Cihazım
Redmi note 7
Konular
101
Normalde cihaz yeni sayılır büyük ihtimal alması gerek diye düşünüyorum bence canınızı sıkmayın ama xiaominin işi belli olmuyor satış ve pazarlama stratejileri ve kırk çeşit model çıkartmaları nedeniyle yamuk yapabilirler.
bence almayacak

Oyla:

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
Bence alır telefon eski bir model değil. Karamsar olmaya gerek yok Xiaomi çok eski cihazlarına bile güncelleme vermiştir

Oyla:

Harun14

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Xiaomiredminote
Konular
6
Alıcak hocam bazı yabancı sitelerde var ama tarih tam belli değil ben yinede android 9 gibi Nisan ayında falan almasını bekliyorum ama kesin alacak yani canınızı sıkmayın

Oyla:

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
Hocam resmi serilerine genelde 1 android yükseltme 2 MIUI yükseltme veriyor artık hangi android sürümü ile çıktı cihaz bilmiyorum 8.1 ile çıkıp 9 aldıysa 10u almaz ama MIUI 11i alır

Oyla:
Üst Alt