Çözüldü MIUI 11 v20.3.26 Beta Rom şebeke hatası çözümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mfugur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 8 se
Konular
2
Eu beta veya stabil rom farketmez twrp den yedeğinizi(özellikle firmware ve vendor) aldıktan sonra yükleyebilirsiniz.
Şöyle ki:20.3.26 flashladıktan sonra aldığınız yedekten sadece firmware ve vendor seçerek restore yapın her şey düzeliyor.Sanırım hata vendor imajında.

Arkadaşlar kusura bakmayın ve boşa denemeyin.Vendor image uyumsuz sanırım.Şebeke gelse de arama yaparken sorunlar var.Çözüm bulursam paylaşırım.
Yöneticiler konuyu gereksiz bulursa silebilirler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Lexaionist

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunuscan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Grafiker
Konular
98
Hocam daha ayrıntılı konu açarsanız herkes anlayabilir bence

mfugur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 8 se
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam daha ayrıntılı konu açarsanız herkes anlayabilir bence
Eu beta veya stabil rom farketmez twrp den yedeğinizi(özellikle firmware ve vendor) aldıktan sonra yükleyebilirsiniz.
Şöyle ki:20.3.26 flashladıktan sonra aldığınız yedekten sadece firmware ve vendor seçerek restore yapın her şey düzeliyor.Sanırım hata vendor imajında.
Arkadaşlar kusura bakmayın ve boşa denemeyin.Vendor image uyumsuz sanırım.Şebeke gelse de arama yaparken sorunlar var.Çözüm bulursam paylaşırım.
Yöneticiler konuyu gereksiz bulursa silebilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt