Öncelikle aramıza hoş geldiniz Hocam. Evet Android 10 ile başlayan ve çözüm beklediğimiz bir sorunMerhaba update sonrası kamera ile çekilen fotolar sağ altta gri görünüyor ve buton çalışmıyor, aynı sorunu yaşayan varmı?
Bu neredeyse imkansız. Xiaomi size özel hatasız sürüm yapmış olamaz.Ben bu sorunu hiç yaşamadım. Mi 9 Android 10 MIUI 11. Çektiğim resimler sol altta görünüyor ve tıklayınca galeride açıyor.
Sol altta küçük resim görünüyor, tıklayınca açılıyor.Bu neredeyse imkansız. Xiaomi size özel hatasız sürüm yapmış olamaz.
Ekran Kaydedici aracılığıyla 3-5 saniyelik çalıştığına dair bir video paylaşır mısın?Sol altta küçük resim görünüyor, tıklayınca açılıyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Video çektim ama buraya ekleyemedim. MP4 formatını kabul etmediEkran Kaydedici aracılığıyla 3-5 saniyelik çalıştığına dair bir video paylaşır mısın?
Edit: Dili İngilizce yapıp Kamera uygulamasında sol alttaki fotoğraf önizlemesine tıkladıktan sonra dili Türkçeye çevirip kullanabiliyorsunuz sorunsuzca ama bir süre sonra tekrar aynısı oluyor.