Yardım Miui 11 son sürümü?

berberat57

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berat
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
5
Merhabalar. Mi 8 lite cihazıma bugün twrp kurup magisk yükledim ve linkini bulabilirsem şu lanet miui 12.0.3 global rom dan kurtulup bundan önceki sürümüme dönmek istiyorum ama miui 11 in hangi sürümü olduğunu hatırlamıyorum yardımcı olabilecek var mı miui 11 in son güncel linkini atabilir misiniz mi 8 lite uyumlu olanını

Ayrıca bu romu yüklerken cihaz bir daha sifirlanacak mi oem kilidi açılırkenki gibi

Cevaplarsanız çok sevinirim

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Merhabalar. Mi 8 lite cihazıma bugün twrp kurup magisk yükledim ve linkini bulabilirsem şu lanet miui 12.0.3 global rom dan kurtulup bundan önceki sürümüme dönmek istiyorum ama miui 11 in hangi sürümü olduğunu hatırlamıyorum yardımcı olabilecek var mı miui 11 in son güncel linkini atabilir misiniz mi 8 lite uyumlu olanını

Ayrıca bu romu yüklerken cihaz bir daha sifirlanacak mi oem kilidi açılırkenki gibi

Cevaplarsanız çok sevinirim
Evet hocam romu twrp üzerinden yükleyeceksiniz ve öncesinde cihazı sıfırlamanız gerek. Sıfırlamadan önce yedek alabilirsiniz.

Oyla:

berberat57

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berat
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet hocam romu twrp üzerinden yükleyeceksiniz ve öncesinde cihazı sıfırlamanız gerek. Sıfırlamadan önce yedek alabilirsiniz.
Tamamdır teşekkürler

Twrp üzerinden kurmak için hangisini indirmem gerekiyor

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Teşekkür ederim

Tamamdır teşekkürler

Twrp üzerinden kurmak için hangisini indirmem gerekiyor
Recovery dosyasını

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Teşekkürler. Bu romu kurmadan önce cihazı sifirlayacagim için root ve twrp gidecek mi
Root gidecek twrp değil, romu twrp üzerinden yükleyeceksiniz. Romdan sonra root atmazsanız twrp de silinir.

Oyla:

berberat57

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berat
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Root gidecek twrp değil, romu twrp üzerinden yükleyeceksiniz. Romdan sonra root atmazsanız twrp de silinir.
Tamamdır romdan sonra da magisk v20.4 ü kurunca geri gelir herhalde. Rom yaparken brick olma ihtimali yok sanırım değil mi çünkü bağlantı kesintisi gibi bir şey söz konusu olmayacak sonuçta telefonun kendi hafızasında

Tamamdır romdan sonra da magisk v20.4 ü kurunca geri gelir herhalde. Rom yaparken brick olma ihtimali yok sanırım değil mi çünkü bağlantı kesintisi gibi bir şey söz konusu olmayacak sonuçta telefonun kendi hafızasında
Birkaç soru daha sorabilir miyim ya. izlediğim videolarda hiç twrp ile yapmamışlar downgrade i. Mi flash tool ile yapmışlar.Bir riski mi var acaba ondan dolayı mı? Bir de cihaz mediatek ise brick olur falan yazmışlar onu nereden kontrol edebilirim. Çok soru sordum farkındayım ama ilk defa yapıyorum bilmediğimden cevaplarsan teşekkür ederim

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt