Ben yapcam :) Ben de yapmak istiyorum fakat sıkıntı olursa geri dönmek zor olur mu ki :/
B Burak13 Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Burak Cihazım Redmi Note 4 Yaş 21 Konum Ankara Katılım 15 Ekim 2019 Konular 6 Mesajlar 65 Tepkime puanı 19 Puanları 8 16 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi #31 halilgurbuz' Alıntı: Ben yapcam Genişletmek için tıkla ... Ben de yapmak istiyorum fakat sıkıntı olursa geri dönmek zor olur mu ki :/
halilgurbuz' Alıntı: Ben yapcam Genişletmek için tıkla ... Ben de yapmak istiyorum fakat sıkıntı olursa geri dönmek zor olur mu ki :/
halilgurbuz Premium Üye Premium Üye Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Halil Cihazım Poco X5 Pro 5G Meslek Bilişim ırgatı Yaş 47 Konum İstanbul Katılım 24 Haziran 2017 Konular 225 Mesajlar 3.411 Çözümler 2 Tepkime puanı 6.505 Puanları 238 16 Ekim 2019 #32 Burak13' Alıntı: Ben de yapmak istiyorum fakat sıkıntı olursa geri dönmek zor olur mu ki :/ Genişletmek için tıkla ... Hiç zor değil. Sadece komple sıfırlanıyor telefon o kadar.
Burak13' Alıntı: Ben de yapmak istiyorum fakat sıkıntı olursa geri dönmek zor olur mu ki :/ Genişletmek için tıkla ... Hiç zor değil. Sadece komple sıfırlanıyor telefon o kadar.
F fatihdemirbal Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Fatih Cihazım Redmi Note 4X Konum İstanbul Katılım 6 Ekim 2019 Konular 0 Mesajlar 44 Tepkime puanı 16 Puanları 8 16 Ekim 2019 #33 Burak13' Alıntı: Yapmakta çok kararsızım telefon performansı acaba gerçekten denildiği gibi abartı derecede düşecek mi? Note4 kullanan arkadaşlar, yapacak mısınız? Genişletmek için tıkla ... halilgurbuz' Alıntı: Ben yapcam Genişletmek için tıkla ... bende deneyeceğim, beğenmezsem miui 10 dönerim.
Burak13' Alıntı: Yapmakta çok kararsızım telefon performansı acaba gerçekten denildiği gibi abartı derecede düşecek mi? Note4 kullanan arkadaşlar, yapacak mısınız? Genişletmek için tıkla ... halilgurbuz' Alıntı: Ben yapcam Genişletmek için tıkla ... bende deneyeceğim, beğenmezsem miui 10 dönerim.