Yardım MIUI 11 Mobil Veri Bağlantı Sorunu

Ü

Üye silindi 96416

Guest
Şimdilik bir sorun yok gibi fakat takipteyim hocam, çok can sıkıcı bir durum.
Bende iki hat kullanıyorum biri Turkcell diğerinde turktelekom ikisinde de aynı sorun var , güncellemeden önce birşey yoktu . Anlayamadım valla

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205

AfterLife

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
6
Ayni sorun redmi note 7 imde var. Miui 10 da en ufak sorun yaşamazdim. 11 de arada sayfalari acmiyor bekliyor. Mobil veri iş görmüyor. Kapatip açınca yada bir süre bekleyince normale dönüyor. Bunu çok sık yapmıyor nadirde olsa rasladiğim bir durum

Fortulu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fethullah
Cihazım
Discovery 4g
Konular
3
Arkadaşlar güncelleme yapmadan önce mobil veriyi sıkıntısız kullanıyordum ,bağlantı hızım falan gayet düzgündü. Güncelleme yaptıktan sonra sık sık bağlantı hızım düşüyor yada tamamen gidiyor . Mobil veriyi kapa aç yapınca geliyor. Bunun nedenini bilen var mı? Bu sıkıntıyı yaşayan ?
Güncelleme olmadan önce de oloyordu mi 9 se de cihaz orjinal IMEI kayıtlı hala oluyor sebebini bulamadım arada veri gidiyor aç kapa yapınca geliyor mobil veriyi

28sefa16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Arkadaşlar 10 sürümünde benimde mobil veri sorunum yoktu güncelleme sonrası sürekli internet kesiliyordu bu yöntemi denedim düzeldi

Araylar-sim mobilaglar-hatti secin-Erişim noktası adlari-seçili olana direk tikla-Şifreleme turu=pap chap seç

Taşıyıcı = belirtilmedi hariç hepsini seç

Daha fazlasına tıkla kaydet de kapat ac

Üst Alt