Soru MIUI 11 max 2

• Konbuyu başlatan Max2
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3
  • Görüntüleme 512

Max2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Maxmi
Cihazım
Max 2
Konular
1
2017 sen beri mi max 2 kullanıyorum ve geçen günlerde MIUI 11 güncellemesini aldım. Fakat ne bir ultra güç tasarrufu,ne de koyu tema var ,hiç biri yok. Bölge değiştirdim ama yinede işe yaramadı. Bir kaç yerde globelde yok diyorlar. Ama benimle aynı donanımı kullanan yada bir tık üstü olan telefonlara gelmiş ama bana gelmemiş... Sebebi nedir??

emreivory

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre
Cihazım
Mi max 2
Konular
6
Hocam aynılarına bende baktım yok. Sadece bölgeyi Hindistan yapınca yüz tanıma açılıyor o kadar.
2017 sen beri mi max 2 kullanıyorum ve geçen günlerde MIUI 11 güncellemesini aldım. Fakat ne bir ultra güç tasarrufu,ne de koyu tema var ,hiç biri yok. Bölge değiştirdim ama yinede işe yaramadı. Bir kaç yerde globelde yok diyorlar. Ama benimle aynı donanımı kullanan yada bir tık üstü olan telefonlara gelmiş ama bana gelmemiş... Sebebi nedir??
Hocam bak

Oyla:

Max2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Maxmi
Cihazım
Max 2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam aynılarına bende baktım yok. Sadece bölgeyi Hindistan yapınca yüz tanıma açılıyor o kadar

Ben de hindistan yaptım ama yüz tanıma da yok. Çok eksik var sürüm MIUI 11.0.2.0

Oyla:

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Hocam konuyu yanlış yere açmissiniz düzeltin lutfen

Oyla:
Üst Alt