Yardım MIUI 11 kasma sorunu

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Konudaki arkadaş olayı anlamamış bunu zaten yapan xiaomi garantiye verse büyük ihtimal cihaza hard reset atıp geri göndercekler herneyse gelelim konu sahibi arkadaşa forumda note6 pro konusuna git üstte sabite alınan konulara bak sonra adım adım bootloader kilidini açıcaksın twrp yükleyeceksin ve advanced wipe kısmından aşağıdakileri seçiceksin bu konular note 6 pro konusunda forumda sabite alınmış ordan bakıp yapabilirsin devam edelim.
Dalvik/Art önbelleği
Önbellek
Sistem
Veri
Bu 4 wipe işlemini yapıyosun kesinlike başka bişey seçmiyosun. Ardından twrp açıkken pcye telefonu usb ile bağla aşağıdaki verdiğim linkteki dosyayı indir telefona at pcden ve twrpde install kısmından attığın dosyayı yükle telefonu yeniden başlat bu kadar hadi geçmiş olsun.

Alperenscs

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi note 6pro
Meslek
9 Eylül Hukuk Fak.
Konular
59
Konudaki arkadaş olayı anlamamış bunu zaten yapan xiaomi garantiye verse büyük ihtimal cihaza hard reset atıp geri göndercekler herneyse gelelim konu sahibi arkadaşa forumda note6 pro konusuna git üstte sabite alınan konulara bak sonra adım adım bootloader kilidini açıcaksın twrp yükleyeceksin ve advanced wipe kısmından aşağıdakileri seçiceksin bu konular note 6 pro konusunda forumda sabite alınmış ordan bakıp yapabilirsin devam edelim.
Dalvik/Art önbelleği
Önbellek
Sistem
Veri
Bu 4 wipe işlemini yapıyosun kesinlike başka bişey seçmiyosun. Ardından twrp açıkken pcye telefonu usb ile bağla aşağıdaki verdiğim linkteki dosyayı indir telefona at pcden ve twrpde install kısmından attığın dosyayı yükle telefonu yeniden başlat bu kadar hadi geçmiş olsun.

Hiç denemedim ve bilmiyorum. Karışık ama yapacam teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dalvik/Art önbelleği
Önbellek
Sistem
Veri

Birde garantisi gider deme yinede yapacağım ama

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Evet garantiyi gözden çıkardıysanız yapabilirsiniz bu attığım romu kullanıyorum bende oyun falan oynamam ama 10 saat ekran süresi alıyorum ve çok akıcı stabil birde gereksiz google ve xiaominin arkaplanda çalışan gereksiz veri toplayan yazılımları yok. son olarak adımları dikkatlice yapın özellikle twrpde gelişmiş temizlik kısmından 4 wipe işlemini yaparken söylediklerim dışında başka tik seçmeyin ve twrp açıkken telefonu pcye bağlayıp indirdiğin dosyayı yüklemeden telefonu kapatma.

Alperenscs

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi note 6pro
Meslek
9 Eylül Hukuk Fak.
Konular
59
Evet garantiyi gözden çıkardıysanız yapabilirsiniz bu attığım romu kullanıyorum bende oyun falan oynamam ama 10 saat ekran süresi alıyorum ve çok akıcı stabil birde gereksiz google ve xiaominin arkaplanda çalışan gereksiz veri toplayan yazılımları yok. son olarak adımları dikkatlice yapın özellikle twrpde gelişmiş temizlik kısmından 4 wipe işlemini yaparken söylediklerim dışında başka tik seçmeyin ve twrp açıkken telefonu pcye bağlayıp indirdiğin dosyayı yüklemeden telefonu kapatma.
Deneyeceğim

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Bootloader kilidini açıp twrp yükledikten sonra şu attığım konuya bak orda anlatım var daha yardımcı olur.

Mikalej13

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mikalej
Cihazım
Note 6 pro
Konular
0
Güncellemeyi indirip yeniden kur düzelir aynısı bendede oldu

miço40

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet Miraç
Cihazım
Note 6 pro
Konular
6
Yorumlara çok güldüm adam hard reset attım demiş bir daha atın yazmış :D düzelmedimi bir daha atın şş format :D miui11 sorunlu telefonu güncellememeliydin tek çözümü garantiyi boşverip eski sürüme dönüş yapman yada garantiye gönderip telefona miui10 yüklemelerini isteyebilirsin başka çözümü yok miui11 tam bir fiyasko.
Garanti miui 9 güncellemesini yükler mi ? çünkü cihazı 2 ay önce aldım o zmn miui 10 vardı ve ben ilk hafta 9 ile kullandım çok seriydi cihaz ve akıcıydı. Birde sürüm düşürdükten sonra tekrar yükseltebiliriz öyle değil mi ? ota üzerindenw

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Garanti miui 9 güncellemesini yükler mi ? çünkü cihazı 2 ay önce aldım o zmn miui 10 vardı ve ben ilk hafta 9 ile kullandım çok seriydi cihaz ve akıcıydı. Birde sürüm düşürdükten sonra tekrar yükseltebiliriz öyle değil mi ? ota üzerindenw
Bilmiyorum garantili cihaz kullanmıyorum ve hiç göndermedim garantiye sürüm düşürün diye. miui10 güzel aslında cihazı sıfırlamayı deneyin miui11 sorunlu. evet global resmi romda yükseltebilirsiniz.

Üst Alt