Soru MIUI 11 Güncellemesi

Kadir Kılıf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir Kılıf
Cihazım
mi11t
Meslek
Öğrenci
Konular
73
Redmi 5 Plus kullanıcısıyım MIUI 11.0.3 güncellemesi geldiğinde güncelledim ve bir çok hata kasma vesaire gibi sıkıntılar vardı. Forumdan stabil olduğu söylenen MIUI 11.0.2 romu yükleyip kurdum. Sıkıntılar kısmen olsada gitti. Telefonu sıfırladım. Yavaşlamada fazla bir değişim olmadı ama yararı olmadı diyemem. Yeni stabil diye paylaşılan romu kurmalı mıyım?
Teşekkürler.

Sufisko

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
..-..
Cihazım
Mi 11 lite 5g N
Konular
35
10 ve 11 arasında çok bir fark yok aslında, son stabil V10 daha mantıklı geliyor bana. Miui11 in biraz daha zamana ihtiyacı var sorunsuz hale gelebilmesi için.

Kadir Kılıf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir Kılıf
Cihazım
mi11t
Meslek
Öğrenci
Konular
73
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
10 ve 11 arasında çok bir fark yok aslında, son stabil V10 daha mantıklı geliyor bana. Miui11 in biraz daha zamana ihtiyacı var sorunsuz hale gelebilmesi için.
Hocam sadece telefon üzerinden, sistem güncelleme uygulamasından dosya seçerek romu yükleyebilir miyim?

Sufisko

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
..-..
Cihazım
Mi 11 lite 5g N
Konular
35
Hocam sadece telefon üzerinden, sistem güncelleme uygulamasından dosya seçerek romu yükleyebilir miyim?
Şuan orjinal surumdesiniz sanırım, dediğiniz yöntemle sadece cihaz global güncelleme almış ise onu yükleyebilirsiniz.. fakat 10 sürümüne veya farklı eski sürümlere dönmek istiyorsanız bootloader kilidi açmalı, twrp kurmalısınız.

Üst Alt