Yardım MIUI 11 Güncellemesi Hakkında

mert305

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Stable V10.3.6
Telefon Modeli
Redmi Note 6 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar öncelikle merhaba,
Konuyu gereksiz açmış olmak istemiyorum ancak öyle olduysa kusura bakmayın çünkü soruma net bir cevap bulamadım.
Cihazım Redmi Note 6 Pro. MIUI 10 Global son sürüm yüklü, cihazım unlock edilmiş ve rootlu. Gelen MIUI 11 güncellemesini normal bir şekilde OTA dan yüklemeye çalışsam cihazımda bir sıkıntı olur mu? (OrangeFox recovery yüklü ve MIUI ota desteği açık durumda)

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Bir sıkıntı olmaz ama oto güncellemesini arayüzden yüklemeye çalıştığınızda cihaz kendini sürekli recovery yani orangefox ekranına atacaktır. En azından forumdan gördüğüm kadarı ile çoğu kişi böyle olması nedeniyle forumda çok konu açıldı.
Bunun yerine arayüzden yada internet üzerinden son peketi cihazınıza indirip orangefox üzerinden zip'i flashlayın.

Konuyu tecrübe eden arkadaşlar varsa yazacaklardır eminim.

Oyla:

mert305

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki hocam teşekkür ederim cevabınız için. Tecrübe eden arkadaşlar varsa onlardan cevap bekliyorum ancak olmazsa dediğiniz gibi yapacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir sıkıntı olmaz ama oto güncellemesini arayüzden yüklemeye çalıştığınızda cihaz kendini sürekli recovery yani orangefox ekranına atacaktır. En azından forumdan gördüğüm kadarı ile çoğu kişi böyle olması nedeniyle forumda çok konu açıldı.
Bunun yerine arayüzden yada internet üzerinden son peketi cihazınıza indirip orangefox üzerinden zip'i flashlayın.

Konuyu tecrübe eden arkadaşlar varsa yazacaklardır eminim.

hocam bir sorum daha var böyle yaptığım taktirde verilerim silinir mi?

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt