Rom mıuı 11 global sürüm

Merhabaaa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xaimi niye 8
Konular
10
arkadaşlar ben mıuı 11.0.8.0 sürümünden boodlodar kilidini açıp mi flash ile 11.0.4.0 sürümüne geçiş yaptım ama pil performansımda artış olmadı. önceden mıuı 11.0.4.0 sürümünde güncellemelerden önce12 ile 16aat arası ekran süresi alıyordum. şimdi 9 ile 11 saat arasında alıyorum .mi flash temiz kurulum yapınca aynı eski sürümü mıuı 11.0.4.0 yükleyince neden eski performansı vermiyor?yada vermesi için napmam lazım..bu rom değiştirme işlerinde çok usta birisi değilim..cihaz brick oluyormuş.. aynı mıuı 11 sürümünden başka bir sürüm tavsiyeni varmıdır xaimi cihazım note 8 global versiyon garanti yok yani. Yardımcı olursanız sevinirim tşkler..

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
151
Tüm cevaplar verildi hocam tek konu üzerinden devam edin lütfen

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
arkadaşlar ben mıuı 11.0.8.0 sürümünden boodlodar kilidini açıp mi flash ile 11.0.4.0 sürümüne geçiş yaptım ama pil performansımda artış olmadı. önceden mıuı 11.0.4.0 sürümünde güncellemelerden önce12 ile 16aat arası ekran süresi alıyordum. şimdi 9 ile 11 saat arasında alıyorum .mi flash temiz kurulum yapınca aynı eski sürümü mıuı 11.0.4.0 yükleyince neden eski performansı vermiyor?yada vermesi için napmam lazım..bu rom değiştirme işlerinde çok usta birisi değilim..cihaz brick oluyormuş.. aynı mıuı 11 sürümünden başka bir sürüm tavsiyeni varmıdır xaimi cihazım note 8 global versiyon garanti yok yani. Yardımcı olursanız sevinirim tşkler..
Hocam var olan açtığınız konudan devam edin.Konu da yanlış yere açılmış yöneticilerin dikkatine

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Sorunuza daha hızlı yanıt bulmak için lütfen aktif konu üzerinden devam edelim.
Forum Kurallarımız:
1.2. Yeni Konu Açmadan Önce Arama Yapın : Aklınıza takılan bir soru varsa büyük ihtimalle sizden önce birileri sormuştur. Arama yapmadan yeni konu açmayın.
3.4. Aynı sorun için birden fazla başlık açılmaması ve konunun ilgili bölüme açılması esastır.

Üst Alt