Soru miui 11.0.5.0 den miui 10.3.3.0 nasıl dönerim ?

Emre06Alejandro

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Yok
Konular
1
merhaba RN8 miui 11 den 10 geçmek istiyorum bl kilidim açık batarya performansı çok kötü kaç defa hard reset yaptım, düzelmedi miui 12 gelir diye kaç ay bekledim gelmeyecek gibi bende miui 10 dönmek istiyorum sizce mantıklı olurmu yoksa eu stable mi geçmek lazım ?

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Eu rom kurabiliyor iseniz zaten bootloader kılidi açık ve TWRP var demektir. O zaman eu beta 20.9.3 kurun. Miui12 arayüzüne sahip ve çoğu hata giderildi neredeyse gayet de verimli.

Emre06Alejandro

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Yok
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eu rom kurabiliyor iseniz zaten bootloader kılidi açık ve TWRP var demektir. O zaman eu beta 20.9.3 kurun. Miui12 arayüzüne sahip ve çoğu hata giderildi neredeyse gayet de verimli.
TWRP yok ama denemek lazım bilgi için teşekkürler.

XSoDia

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
Redmi K30
Meslek
Çok Serbest Meslek
Konular
47
mi flash ile clean all seçeneği aktif şekilde fastboot romu indirip geri dönebilirisinzi. ama öncesinde cihaz belleğini yedekleyiniz.
eu ve benzer sürümlere sonrasında twrp kurarak geçebilirsiniz.

Emre06Alejandro

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Yok
Konular
1
Sormayın unuttum forumda yeni sayılırım siz hangi cihaz kullanıyor ve 20.9.3 mü kullanıyorsunuz, kullanıyorsanız batarya performansı nasıl gidiyor.

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Redmi note 8 kullanıyorum. 20.9.3 kullanıyorum. Batarya performansı olarak hiçbir şey eskileri tutamaz :)))
Sormayın unuttum forumda yeni sayılırım siz hangi cihaz kullanıyor ve 20.9.3 mü kullanıyorsunuz, kullanıyorsanız batarya performansı nasıl gidiyor.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Pil için Miui 10 biçilmiş kaftan lakin yenilik istiyorsanız Eu beta ama performans+pil istiyorsanız Eu stabil ya da hindistan kararlı öneririm
Cihaz zaten üst düzey değil,hiç bir zaman güncelleme ile o istenilen beklenilen akıcılığa performansa ulaşamayacak maalesef bu zamana kadar kullandığım xiaomi cihazlardan bu tecrübe ile sabit,tercih sizin kararını verin
Resmi romları her zaman mi flash ile kurun daha verimli olur
mi flash kullanımı için Rehber - Redmi Note 8 Mi Flash ile Global Rom nasıl yüklenir ? bu konuma bakabilirsiniz yüklemek istediğiniz romun fastboot linkini indirip kurabilirsiniz Yes~~

Emre06Alejandro

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Yok
Konular
1
Pil için Miui 10 biçilmiş kaftan lakin yenilik istiyorsanız Eu beta ama performans+pil istiyorsanız Eu stabil ya da hindistan kararlı öneririm
Cihaz zaten üst düzey değil,hiç bir zaman güncelleme ile o istenilen beklenilen akıcılığa performansa ulaşamayacak maalesef bu zamana kadar kullandığım xiaomi cihazlardan bu tecrübe ile sabit,tercih sizin kararını verin
Resmi romları her zaman mi flash ile kurun daha verimli olur
mi flash kullanımı için Rehber - Redmi Note 8 Mi Flash ile Global Rom nasıl yüklenir ? bu konuma bakabilirsiniz yüklemek istediğiniz romun fastboot linkini indirip kurabilirsiniz Yes~~
Hocam zaten Hindi Kararlı kullanıyorum mi flaştan kurdum. 11.0.5.0 çok pil tüketiyor, neyse miui 12 bekleyecem miui 10 da eski kalmış artık YouTube dan baktım. bilgi için çok teşekkür ederim yardımcı olanlarada ayrıca teşekkürler.

Üst Alt