Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Redmi note 6 pro 64 GB kullanıyorum telefonum aşırı derecede donuyor ve pubg mobile kasmadan oynanmıyor. Bunların hepsi MIUI 11.0.2 sürümüne güncelleyince oldu. Hard reset atmayı denedim faydası olmadı. Ve çok çabuk ısınıyor 15 dakikada pubg mobilede 45 dereceyi buluyor. Nasıl recovery rom yoluyla eski sürüme dönerim veya başka çözüm yolu var mıdır yardımcı olur musunuz?
Ben note 6 proda miui9-10-11 olmak üzere global custom rom 8-9 tane rom yükleyip deneyimledim. en iyi deneyimi 10.3.6 + clarity kernel ile alıyodum ama twrpden format data + 5 wipe yaptım sonra fastboottan 11.0.2.0 global sürümü yükledim şuan çok memnunum şimdilik en iyi sürüm bu bence hiç bi sorunla karşılaşmadım. tabi ben telefonun tüm ayarlarını tek tek gezip kendime göre ayarlıyorum. + hidden miui settings ile kullanmadığım google uygulamaları ve gereksizleri devredışı bırakıyorum. yani kişiye göre değişir hatta o kadar beğendimki başka rom yüklemeyi düşünmüyorum artık. playstore ve ayarlardaki sistem uygulama güncelleyisinden uygulamaları güncel tutun. fastboottan mi flash ile clean all seçip tekrar rom atmanızı tavsiye ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada note 6 pro oyun odaklı bi cihaz değil pubg gibi oyunları oynadığınız sürece cihazı haşat edersiniz ve ısınmasıda gayet doğal bu durumda daha üst model telefona geçebilirsiniz yada cihaz bozulana kadar pubg oynayabilirsiniz.
Ben note 6 proda miui9-10-11 olmak üzere global custom rom 8-9 tane rom yükleyip deneyimledim. en iyi deneyimi 10.3.6 + clarity kernel ile alıyodum ama twrpden format data + 5 wipe yaptım sonra fastboottan 11.0.2.0 global sürümü yükledim şuan çok memnunum şimdilik en iyi sürüm bu bence hiç bi sorunla karşılaşmadım. tabi ben telefonun tüm ayarlarını tek tek gezip kendime göre ayarlıyorum. + hidden miui settings ile kullanmadığım google uygulamaları ve gereksizleri devredışı bırakıyorum. yani kişiye göre değişir hatta o kadar beğendimki başka rom yüklemeyi düşünmüyorum artık. playstore ve ayarlardaki sistem uygulama güncelleyisinden uygulamaları güncel tutun. fastboottan mi flash ile clean all seçip tekrar rom atmanızı tavsiye ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada note 6 pro oyun odaklı bi cihaz değil pubg gibi oyunları oynadığınız sürece cihazı haşat edersiniz ve ısınmasıda gayet doğal bu durumda daha üst model telefona geçebilirsiniz yada cihaz bozulana kadar pubg oynayabilirsiniz.
Hocam ben clean mlean bilmiyorum da biraz mala anlatır gibi anlatır mısın nasıl eski bir roma dönerim ve tek bildiğim şey recovery rom recovery yoluyla eski romlara geri dönüş yapma şansım varmı
Herkese merhabalar Redmi note 6 pro 64gb kullanıyorum. 11.0.2 güncellemesi sonrası telefondan en ufak oyunlardan oynasam bile aşırı derecede ısınıyor ve pubg mobilede inanılmaz derecede donuyor. Güncellemenin gelmesini yaklaşık 2 aydır bekliyorum fakat hiçbir güncelleme yok. Eski romlardan...