- Adım
- Batuhan
- Cihazım
- Redmi 5 Plus
- Konular
- 1
Hangi cihazı kullanıyorsunuz? Ayarlar/Telefon hakkında altından bir ekran görüntüsü paylaşır mısınız?Arkadaşlar internetten roamda yükledim geliştirici ayarlardan istenilen herşeyi yaptım fakat hata veriyor Yardımcı olur musunuz ? Pek bilgim yok karışık olmasın lütfen![]()
Maalesef kullandığınız fake bir rom. Sondaki bir sıfır fazlaRed mi 5 Plus kullanıyorum
Nasıl yapacağım bir bilginiz var miNonick 'in de belirttiği üzere cihazınızda fake rom var.
Öncelikle son sürüm kararlı ve beta romları güncelleyici üzerinden yüklemeyi deneyin. Fake romların özellikleri değişiklik gösterdiği için kesin olur veya olmaz diyemiyorum maalesef. Eğer başarılı olamazsanız bootloader kilidinizi açıp fastboot ile rom yüklemesi yapabilirsiniz.
:/ Bilgisayar gerekliymis benim PC bozuldu galiba yapılana kadar olmayacak çok teşekkürler !Güncelleyici uygulamasında yüklemeyi ilk ekran görüntüsündeki gibi yapmanız gerekli. Rom dosyalarına buradan ulaşabilirsiniz. :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Boorloader kilidi açma ve fastboot ile rom yükleme için ise Sıkça Sorulan Sorular bölümünü inceleyebilirsiniz.