Yardım Miui 10'dan 9'a OTA ile geçmek

yns.emrre29

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Arkadaşlar merhabalar MİUİ 10 global 8.12.20 romunda kullanıyorum cihazını fakat kullanımda sıkıntılar yaşıyorum hiç kararlı değil sürekli bildirimler kayboluyor Instagram da da çok sıkıntı yaratıyor ve bu yüzden MIUI 9 a geçmek istiyorum. Global 9.6.3.0 romunu indirdim fakat güncelleme paketi seçerek güncelleyemedim güncelleme doğrulanamadı diyor BL kilidi açık nasıl yapabilirim ?

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Huawei de var dediğiniz özellik ama başka hiçbir cihaz veya model veya işletim sisteminde PC olmadan sürüm düşürme yok

Oyla:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Arkadaşlar merhabalar MİUİ 10 global 8.12.20 romunda kullanıyorum cihazını fakat kullanımda sıkıntılar yaşıyorum hiç kararlı değil sürekli bildirimler kayboluyor Instagram da da çok sıkıntı yaratıyor ve bu yüzden MIUI 9 a geçmek istiyorum. Global 9.6.3.0 romunu indirdim fakat güncelleme paketi seçerek güncelleyemedim güncelleme doğrulanamadı diyor BL kilidi açık nasıl yapabilirim ?

Ota ile geçmek mümkün değil.MI flash ile PC üzerinden cihazınıza aynı romun .tgz uzantılı Olan fastboot rom dosyasını indirirek yükleyebilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt