Soru Miui 10'a geçmeli miyim?

MertÇÇÇ

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi Note 3
Konular
7
Merhaba arkadaşlar ben mi note 3 kullanıyorum telefonumu MIUI 10 yapmak istiyorum ama bu konu hakkında hiçbir bilgim yok nasıl yapacağıma yardımcı olabilecek bir form video veya kişi varmı acaba bide sizce yapmalimiyim 3 aylık telefon bilgileri sıkıntı olurmu sizce

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Bu konu hakkında forumda fazlasıyla konu mevcut.
Ayrıca bilmiyorsanız acele etmemenizi öneririm. Zaten en geç 1.5 ay içinde miui 10 global kararlıya yani şuan kullandığınız roma gelecek :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
Merhaba.
Burada MiUi 10 ile ilgili arama sorgusu sonuçları yer almaktadır. Bu konuları gözden geçirirseniz kendi kararınızı verebilirsiniz.
Başkalarından tavsiye almak yerine kararınızı verme sorumluluğu size ait olması daha iyidir.
Saygılar. :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada başlığınız düzenlendi. İçeriği yansıtan başlık kullanmaya özen gösterelim Lütfen.
Kolay gelsin.

Oyla:

enginbaba94

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Engin
Cihazım
Mi Max 3
Konular
14
Bu gibi işleri eğer bilgi sahibi değilseniz yapmayın. Cihazı brick edebilirsiniz. Nasıl olsa sizede gelecek. Siz telefonu kullanmaya bakın.

Oyla:

MertÇÇÇ

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi Note 3
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu gibi işleri eğer bilgi sahibi değilseniz yapmayın. Cihazı brick edebilirsiniz. Nasıl olsa sizede gelecek. Siz telefonu kullanmaya bakın.
Haklısınız ama Snapchat bu ara sıkıntı yaşıyorum ön kamera ile foto çekemiyorum tıkladığımda çekmiyor ama birine Snap atarken yada efect koyduğumda cekiyor buna çözüm olarak sürüm rom dediler ama dediğiniz gibi yapacağım bekliyecegim

Oyla:
Üst Alt