Soru MIUI 10 ve MIUI 9.6.2.0 olan telefonların buna geçiş durumu

Hasan kayar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
4
Xioami her geçen gün yeni bir açıklama atsada mi5s plus telefonu olan çoğunluklar bunu merak ediyor. Nerede bize MIUI 10 ? Çevrede bir çok telefon MIUI 10 almışken en çok tutulan telefonlarından biri olan mi5s plus telefona bu ana kadar güncelleme gelmemesi çok üzücü. Bu postu o açmamın sebebi kesin bir bilgi olanların bu soruyu cevaplamasıdır

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Ben bu linki paylaşmaktan sıkıldım, sizler araştırma yapmadan bunu sormaktan sıkılmadınız. Birazcik araştırma, birazcik sabır.

Ekim ayi içerisinde cihaziniz güncelleme alacaktir. Henüz ekimin başındayız, ekim boyunca gelmez ise o zaman tartışalım bu konuları hocam.

Oyla:

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Ben bu linki paylaşmaktan sıkıldım, sizler araştırma yapmadan bunu sormaktan sıkılmadınız. Birazcik araştırma, birazcik sabır.

Ekim ayi içerisinde cihaziniz güncelleme alacaktir. Henüz ekimin başındayız, ekim boyunca gelmez ise o zaman tartışalım bu konuları hocam.

Hocam sizden bilgi almak istiyorum.M9 9.6.3.0 kararlı rom dayım.M10 8.9.20 Beta yüklesem.M10 Kararlı Rom çıkınca BL vs açmadan sorunsuz güncelleme kısmından geçmem mümkün mü?

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Hocam sanmiyorum, betadan stabile geçiş bu şekilde mümkün olur mu emin değilim. Bu yüzden kesin bir cevap veremiyorum kusura bakmayin.
Hocam sizden bilgi almak istiyorum.M9 9.6.3.0 kararlı rom dayım.M10 8.9.20 Beta yüklesem.M10 Kararlı Rom çıkınca BL vs açmadan sorunsuz güncelleme kısmından geçmem mümkün mü?

Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Hocam sanmiyorum, betadan stabile geçiş bu şekilde mümkün olur mu emin değilim. Bu yüzden kesin bir cevap veremiyorum kusura bakmayin.

Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rica ederim kusura bakma ne demek? teşekkür ederim sağolun...

Oyla:
Üst Alt