- Adım
- İsmail
- Cihazım
- Mi 9T [Davinci]
- Konular
- 181
Çoğumuz Ayarlar kısmında Uygulama kilitlemeyi görüyoruz. Uygulama gizleme ise menüde görünmediği için herkes tarafından bilinmiyor. Bu yapacağımız işlem seçtiğimiz uygulamaları ayrı bir klasörde gizlemeye yarıyor. Ana ekranda yapacağımız parmak hareketiyle, ekran kilidi veya parmaz izi okutarak gizli uygulamalar klasörünü açabiliyoruz
Ayarlar-Uygulama kilidine gelip deseni ayarlıyoruz.
Uygulama kilidi menüsü gelince ayarlara girip Gizli uygulamaları açıyoruz. Ardından Gizli uygulamaları yönet seçip, Gizlemek istediğimiz uygulamaları seçiyoruz.
Seçtiğimiz uygulamalar Artık menüde yani Uygulama kasasında görünmüyor. Açmak için Ana sayfada resimdeki parmak hareketi ile gizli uygulamalar klasörüne ulaşabiliyoruz. Gizli uygulamalar klasöründe Ekran kaydedici çalışmıyor ve ekran görüntüsü alınamadığı için resim ekleyemedim. Bu da ayrı bir özellik olmuş bana göre. Gizliliğe önem verilmesi güzel.
Herkese iyi Forumlar
Ayarlar-Uygulama kilidine gelip deseni ayarlıyoruz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Uygulama kilidi menüsü gelince ayarlara girip Gizli uygulamaları açıyoruz. Ardından Gizli uygulamaları yönet seçip, Gizlemek istediğimiz uygulamaları seçiyoruz.
Seçtiğimiz uygulamalar Artık menüde yani Uygulama kasasında görünmüyor. Açmak için Ana sayfada resimdeki parmak hareketi ile gizli uygulamalar klasörüne ulaşabiliyoruz. Gizli uygulamalar klasöründe Ekran kaydedici çalışmıyor ve ekran görüntüsü alınamadığı için resim ekleyemedim. Bu da ayrı bir özellik olmuş bana göre. Gizliliğe önem verilmesi güzel.
Herkese iyi Forumlar
Son düzenleme: