Yardım MIUI 10 temiz kurulum

Notjustness

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakkı
Cihazım
Resmi Notebo
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Stabil v10.0.1.0
Telefon Modeli
Redmi Note 5
Bootloader Kilidi
Kapalı
MIUI flash toola yükleme yaptığımda 1s sürüyor ve hiçbir şey değişmiyor. Sorun kilitin kapalı olmasından mı yoksa driver hatası mı?

Batuhanyildirm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
6
MIUI flash toola yükleme yaptığımda 1s sürüyor ve hiçbir şey değişmiyor. Sorun kilitin kapalı olmasından mı yoksa driver hatası mı?
Sorun kilidin kapalı olmasından kaynaklı hocam öncesinde kilit açımı yaparak sonrasında mi flash ile flashama yapmanız gerekiyor.Bu süreç içerisinde eğer sıfırlama tarzı bir şey düşünürseniz ses açma ve power tuşuna basılı tutup Recoverye aldıktan sonra formatlayabilirsiniz telefonunuzu.

Oyla:

Notjustness

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakkı
Cihazım
Resmi Notebo
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kilit açma için 360 saat beklemem gerekiyor. Emin olmak için sordum. Birde flash tool da romu flashladıktan sonra kilit seçeneği var. Bunu seçince tekrar mı kilitliyor. Cihazın kilitli kalması isterim. Bu dediklerim garanti dışı bırakıyor mu

Oyla:

Batuhanyildirm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
6
Kilit açma için 360 saat beklemem gerekiyor. Emin olmak için sordum. Birde flash tool da romu flashladıktan sonra kilit seçeneği var. Bunu seçince tekrar mı kilitliyor. Cihazın kilitli kalması isterim. Bu dediklerim garanti dışı bırakıyor mu
Garanti dışı bırakmaz kullanıma devam edebilirsiniz hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ek not : Cihanızınızın modelinden ötürü bootloaderı tekrar kilitlemeniz pek sağlıklı olmayabilir hocam fakat bootloaderın açık olması Garanti konusunda bir engel değil mi flash ile temiz kurulum ardından kilitlemeden garantiye gönderebilirsiniz.Telefon modeliniz aklıma takıldı ve geri dönüş yapma ihtiyacı duydum.İyi forumlar :)

Son düzenleme:
Oyla:

Notjustness

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakkı
Cihazım
Resmi Notebo
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rom hata veriyor ara ara o yüzden temiz kurulum istedim. Garantiye göndermelik bir sorunum yok. İlgin için teşekkür ederim. Birşey daha sorayım o zaman hangi mi flash versiyonu daha verimli? Birde geliştirici modunda ki oem bootloader seçeneğini açık hale getirdim. USB hata ayıklayıcı modlarını hiç ellemedim. Diğer telefonlarda rom atarken korkusuzdum ama bu MIUI birşey korkutucu geldi.

Oyla:

Batuhanyildirm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
6
Rom hata veriyor ara ara o yüzden temiz kurulum istedim. Garantiye göndermelik bir sorunum yok. İlgin için teşekkür ederim. Birşey daha sorayım o zaman hangi mi flash versiyonu daha verimli? Birde geliştirici modunda ki oem bootloader seçeneğini açık hale getirdim. USB hata ayıklayıcı modlarını hiç ellemedim. Diğer telefonlarda rom atarken korkusuzdum ama bu MIUI birşey korkutucu geldi.
Güncel sürümü kullanabilirsiniz yeniden kitlemeyin yeterli,hata ayıklama seçeneğini aktif hale getirin ve bootloader kilidinizin açık olduğundan emin olun hocam.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt