Yardım Miui 10 Stable den Beta ya geçiş hakkında

burakergin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
mi 5
Konular
11
Selam arkadaşlar cihazım Mi6 ve bootloader kilidini açmak istiyorum. Fakat geliştirici seçeneklerinden mi kilit durumu menüsünde hesap ve cihaz ekle seçeneğine tıkladığımda 401 hatası alıyorum. Bu hatadan kurtulmak için anladığım kararlı romdan betaya geçmeliyim.
Cihazımdaki sürüm Global 10.0.1.0(ocamıfh) Kararlı, geçmek istediğim 8.9.20 (MIUI10)
linkten indirdim. Geçiş yapmam içi gerekli adımlar nedir? Teşekkürler.

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
Benimde yakından takip ettiğim bir konu hocam. Bende kararlıdayım ama hem bl kilidini açmak için hemde temalarda belki 3.parti hatasını vermez diye düşündüğün için geçmek istiyorum. Ama kararlı ile beta arasındaki farklar nasıldır acaba? Detaylı bilgi veren olursa çok sevinirim.

Oyla:

Batuhanyildirm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
6
Selam arkadaşlar cihazım Mi6 ve bootloader kilidini açmak istiyorum. Fakat geliştirici seçeneklerinden mi kilit durumu menüsünde hesap ve cihaz ekle seçeneğine tıkladığımda 401 hatası alıyorum. Bu hatadan kurtulmak için anladığım kararlı romdan betaya geçmeliyim.
Cihazımdaki sürüm Global 10.0.1.0(ocamıfh) Kararlı, geçmek istediğim 8.9.20 (MIUI10)
linkten indirdim. Geçiş yapmam içi gerekli adımlar nedir? Teşekkürler.

Hocam aradığınız adımları şu kısımda bulabilirsiniz.Linkteki romu indirmenize gerek yok son sürümü siz zaten indirmişsiniz sadece bu kısımdaki yönergeleri takip edin.Şimdiden kolay gelsin

Oyla:

burakergin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
mi 5
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam aradığınız adımları şu kısımda bulabilirsiniz.Linkteki romu indirmenize gerek yok son sürümü siz zaten indirmişsiniz sadece bu kısımdaki yönergeleri takip edin.Şimdiden kolay gelsin
Lİnk için sağolun.
linkteki romu inidirip download klasörüne atmama gerek yok mu? anlayamadım nasıl yükleyeceğim o zaman. Son sürümdeyim ama kararlı olan ben betaya geçiş yapmak istiyorum

Oyla:

Batuhanyildirm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
6
Lİnk için sağolun.
linkteki romu inidirip download klasörüne atmama gerek yok mu? anlayamadım nasıl yükleyeceğim o zaman. Son sürümdeyim ama kararlı olan ben betaya geçiş yapmak istiyorum
Hocam siz kendi postunuzdaki linkten sonra sürümü indirmişsiniz zaten benim attığım link içerisindeki sürümü indirmenize gerek yok demek istedim.İndirme işleminden sonraki adımları izleyerek devam edebilirsiniz anlamında söylemiştim :)

Oyla:

burakergin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
mi 5
Konular
11
: pardon hocam tamamdır o zaman. yarın deneyeceğim bakalım, umarım cihazda sorun olmaz. teşekkürler yardım için

Oyla:

burakergin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
mi 5
Konular
11
Güncelleme paketini yükle dedim bilgiler silinecek dedi bende yedekleme yapıp sonra yükleyeyim dedim. ,Yedeklememi yaptım, daha sonra güncellemeye bastım bu seferde Güncelleme doğrulanamıyor.
it's not allowed to upgrade to unoffical rom package
hatası veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pc den tekrar indirim telefona attım ve kurdum sorun yok

Son düzenleme:
Oyla:

burakergin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
mi 5
Konular
11
Mi6 cihazımda stable den beta ya geçiş yaptım. Sim etkinleştirilemedi hatası alıyordum 2 sim de etkin. Whatsapp ta 1 kişi mesaj atmışsa 1, 3 kişi atmışsa 3 yazıyor. Stable deki gibi 2 şer 2şer yazmıyor. Şimdilik gözlemlediklerim bunlar.

Oyla:

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
Mi6 cihazımda stable den beta ya geçiş yaptım. Sim etkinleştirilemedi hatası alıyordum 2 sim de etkin. Whatsapp ta 1 kişi mesaj atmışsa 1, 3 kişi atmışsa 3 yazıyor. Stable deki gibi 2 şer 2şer yazmıyor. Şimdilik gözlemlediklerim bunlar.
Tema olayı nasıl hocam 3.parti tema hatası veriyor mu?

Oyla:
Üst Alt