Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar , beklemek istemeyenler beta sürümüne geçebilir . haftada bir güncelleme almış olursunuz , yalnız betaya geçiş esnasında yedekleme yapmanız gerekebilir ...
Selamlar , beklemek istemeyenler beta sürümüne geçebilir . haftada bir güncelleme almış olursunuz , yalnız betaya geçiş esnasında yedekleme yapmanız gerekebilir ...
Bilgi için teşekkürler , developer olarak bir kaç markada zaman harcadım bu yaştan sonra sanırım finaller tam ben lik valla üstadın da dediği gibi sorunlu gelecekse gelmese de olur yani Kral her zaman Kral mutluyuz şu ana kadar bakalım şükür.
Benim için en büyük afet uygulamalarda zil sesleri değişmiyor... Çocuklara örnek olsun diye telefonu başka yerde bırakıyorum, ama nereden ne geldi hiç anlamıyorum artık...
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben MIUI 10 beta sürümü nü çok kullandım kararlı sürüm ün betadan farklı değil onun için geriye dönüş Yok kilidini açmak gerekiyor MIUI 8 döndüm pil ömrü performans geri geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Microsoft da böyle yapıyor du hatta üstüne hatta ne oldu Lumia lar piyasa dan kalktı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arayüz şişirmek başka bir şey değil versiyon yükseltme yapsın mi Max 2 piyasa ya çıktığı günden beri android 7.1 ne yani hep aynı versiyon illk versiyon biraz az yer kaplıyor du RAM ı yormuyor du yani versiyon değişmese arayüz. Değişmese de olur unun için MIUI 8 devam