Yardım MIUI 10 Lens Uyuşmazlığı

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 12.5.4 Endonezya
Telefon Modeli
RN8P
Bootloader Kilidi
Açık
Herkese İyi Günler,
Cihazım RN8P, 2019 dan sonra üretildiği için kutudan MIUI 11 ile çıktı, normalde 10 ile çıkıyor...
Ben bir ara MIUI 10 yükledim ve lens uyuşmazlığı çıktı ve ön kamera kullanılamıyordu. Acaba cihazı 2019 çıkışlı gibi göstermek gibi yöntemlerle cihazıma MIUI 10 yükleyebilir miyim? Çok seviyorum MIUI 10'u :)

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Herkese İyi Günler,
Cihazım RN8P, 2019 dan sonra üretildiği için kutudan MIUI 11 ile çıktı, normalde 10 ile çıkıyor...
Ben bir ara MIUI 10 yükledim ve lens uyuşmazlığı çıktı ve ön kamera kullanılamıyordu. Acaba cihazı 2019 çıkışlı gibi göstermek gibi yöntemlerle cihazıma MIUI 10 yükleyebilir miyim? Çok seviyorum MIUI 10'u :)

Sanmıyorum hocam. İstediğiniz gibi gösterin, kaynak kodu olmadığı için yine sorun yaşayacaksınız

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Bu kötü oldu :( MIUI 10 kullanamamak üzücü.

Şöyle ki, lens değişikliği gerekli görüldüğü takdirde firmalarca yapılıyor. Sürüm olarak geride kalmış olan miui 10 için düzenleme yapmadıkça diğer geliştiriciler buna bir şey yapamaz. Yine bir örnek, Yeni bir android sürümü çıkınca, kaynak kodu gelene kadar kamera lensleri kullanılamıyor. O gözle bakabilirsiniz.

Oyla:

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şöyle ki, lens değişikliği gerekli görüldüğü takdirde firmalarca yapılıyor. Sürüm olarak geride kalmış olan miui 10 için düzenleme yapmadıkça diğer geliştiriciler buna bir şey yapamaz. Yine bir örnek, Yeni bir android sürümü çıkınca, kaynak kodu gelene kadar kamera lensleri kullanılamıyor. O gözle bakabilirsiniz.
Evet hocam, öyle maalesef.

Oyla:

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam neden bu yeni sürüm düşmanlığı?
Estağfurullah hocam, düşmanlık değil de . Kamera kalitesi 12.5.5 ile bozuldu. Ve sürüm sürüm gezdiğim halde çözemedim. MIUI 10 da belki çözüm bulurum diye geçmek istiyorum. Ayrıca pile çok önem veriyorum. O yüzden de 10'u seviyorum

Oyla:
Üst Alt