Soru Miui 10 Güncellemesi?

danielatlas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdoğan
Cihazım
Mi 9T
Konular
22
arkadaşlar bu link çin beta mı globalmi içinde sanırım fastboot linkleri de var twrpsiz olanlardan?

Son düzenleme:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
arkadaşlar bu link beta mı globalmi içinde sanırım fastboot linkleri de var twrpsiz olanlardan?
Global mi beta mı diye bir seçim yapılamaz hocam. Çünkü beta'nın global sürümü de var :) Soru olarak ne sordunuz anlamadım ama bunlar miui 10 global beta sürümleri :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

danielatlas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdoğan
Cihazım
Mi 9T
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Global mi beta mı diye bir seçim yapılamaz hocam. Çünkü beta'nın global sürümü de var :) Soru olarak ne sordunuz anlamadım ama bunlar miui 10 global beta sürümleri :)

Hayır bende tam şimdi kontrol ettim global betamı çin betası mı diye çin betasıymış :(

Mertal

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Son düzenleme:

jackalsifo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
0
selam arkadaşlar 6 aydır mi 6 aldığımdan beri forumu takip etmekteyim.BL kilidini forumdaki arkadaşların yönlendirmesi ile açıp stabil sürüm ile kullanmaktaydım ta ki MİUİ10 betalar çıkana kadar.Denemek için linkteki mi 6 için çin beta yı (çin olduğunu sonradan öğrendim )mi flash ile kurdum fakat kurarken BL kilidini aktif etmiş bulundum. Şimdi telefon kilitli olduğu için ne flash atabiliyorum ne de Türkçe beta kurabiliyorum.Sorum şu ; 72 saat kilidin açılmasını beklemem mi gerek diğer rom ları kurabilmek için yada eski bir sürüm var mıdır global olan (miui9 da olabilir) BL kilitli iken kurabileceğim ?

Mertal

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
selam arkadaşlar 6 aydır mi 6 aldığımdan beri forumu takip etmekteyim.BL kilidini forumdaki arkadaşların yönlendirmesi ile açıp stabil sürüm ile kullanmaktaydım ta ki MİUİ10 betalar çıkana kadar.Denemek için linkteki mi 6 için çin beta yı (çin olduğunu sonradan öğrendim )mi flash ile kurdum fakat kurarken BL kilidini aktif etmiş bulundum. Şimdi telefon kilitli olduğu için ne flash atabiliyorum ne de Türkçe beta kurabiliyorum.Sorum şu ; 72 saat kilidin açılmasını beklemem mi gerek diğer rom ları kurabilmek için yada eski bir sürüm var mıdır global olan (miui9 da olabilir) BL kilitli iken kurabileceğim ?
Botlooader kilidi bir kere açılmış telefonlar bir dahaki kilit açma işleminde beklemiyorlar direkt açıyorlar diye biliyorum hocam. Bi kilit açma yönergesini takip edip kilit açmayı dener misiniz?

jackalsifo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
0
Botlooader kilidi bir kere açılmış telefonlar bir dahaki kilit açma işleminde beklemiyorlar direkt açıyorlar diye biliyorum hocam. Bi kilit açma yönergesini takip edip kilit açmayı dener misiniz?

Cihaz içinden mi unlock status yerinde "add account and device" tıklayınca succesfully added yazıyor ama mi unlock programı ile bekleme hatası veriyor .güncellemeler yerinde 3 noktadan rom seçtiğimde kurmuyor.

Mertal

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Cihaz içinden mi unlock status yerinde "add account and device" tıklayınca succesfully added yazıyor ama mi unlock programı ile bekleme hatası veriyor .güncellemeler yerinde 3 noktadan rom seçtiğimde kurmuyor.
O zaman Xiaomi tool ile rom kurmayı demeyin hocam. Xiaomi Tool ile rom kurma rehberi forumda mevcut arayıp bulabilirsiniz.

jackalsifo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
0
xiaomi tool ile de kurarken global sürümlerde BL kilidinin açık olması isteniyor sadece çin versiyonlarında istenmiyor. Onun için eski sürüm varsa onu xiaomi tool dan seçip kurabilir miyim diye düşündüm ama olmayacak sanırım ben en iyisi BL kilit açma süresini bekleyip o zamana kadar da inşallah beklenen global beta yayımlanırsa twrp ile temiz kurulum yapayım.Teşekkürler ilginiz için..

Üst Alt