Miui 10 Global kararlı için net tarih yok.
Ayarlar telefon hakkında bölümünden ekran görüntüsü atar mısınız?Veya beta benim beta grubunda ama nasıl kurulacağını bilmiyorum
Benim beta grubunda ama nasıl kurucağımı bilmiyorumMiui 10 Global kararlı için net tarih yok.
Eylülde gelir diye umuyoruz sadece.
Çünkü şuan global betada bir çok sorun var. Bunlar çözülmeden, rom stabile yaklaşmadan gelmez
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ayarlar telefon hakkında bölümünden ekran görüntüsü atar mısınız?
Romunuz global beta değil global kararlı bu yüzden otomatik gelmesini beklemeyin. Global kararlıya gelince otomatik olarak gelir.Benim beta grubunda ama nasıl kurucağımı bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Aynen dediğiniz gibi ben donanımla ilgileniyirum yazılım nadir oyuzden ben en iyisi kararlisini bekliyim bide benim note 4X değil redmi 4X çok sagolunRomunuz global beta değil global kararlı bu yüzden otomatik gelmesini beklemeyin. Global kararlıya gelince otomatik olarak gelir.
Ha yok ben Miui global betaya geçmek hataları bile olsa kullanmak istiyorum diyorsanız aşağıdaki linkten developer olanı indirip telefon güncelleyiciden yükleyin hocam. Ama kesin olarak yükleyecek diyemem. Nadiren yüklüyor.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
En temizi ve önerebileceğim yöntem ise bootloader kilidi açıp mi Flash ile fastboot Rom yükleme.
Bu işlere yabancıysanız hiç bulaşmamanızı öneririm. Çünkü henüz Miui 10 oturmuş değil geri dönmek isteyebilirsiniz boşuna uğraş vermiş olursunuz
En iyisi beklemek.Aynen dediğiniz gibi ben donanımla ilgileniyirum yazılım nadir oyuzden ben en iyisi kararlisini bekliyim bide benim note 4X değil redmi 4X çok sagolun