Yardım miui 10 güncelleme

Agubu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Agu
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
mıuı 10.0.2.0 global kararlı
Telefon Modeli
Redmi 5 plus
Bootloader Kilidi
Açık
Yeni aldım telefonu herşey güzel ama ayarlardan güncelleme sorgulamaya girince wifi a bağlanın diyor.Sıkıntı şu ben zaten bağlıyım ve şuan bu konuya yazarkende aynı ağdan giriyorum.diğer iki sıkıntım ise
Netflix i indiremedim google playden netflix kendi sitesinde link koymuş ordan indirdim ama cihazinız uyumlu değil diyor.
Birde mesajlar da 20 adet mesaj senkronize olmamış diyor bu ne anlama geliyor benim mesaj kutumda sadece 9 mesaj var şuan o 20 mesaj bana gelmemişmi yani anlamadım.

Roadronners

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi A1
Konular
2
Yeni aldım telefonu herşey güzel ama ayarlardan güncelleme sorgulamaya girince wifi a bağlanın diyor.Sıkıntı şu ben zaten bağlıyım ve şuan bu konuya yazarkende aynı ağdan giriyorum.diğer iki sıkıntım ise
Netflix i indiremedim google playden netflix kendi sitesinde link koymuş ordan indirdim ama cihazinız uyumlu değil diyor.
Birde mesajlar da 20 adet mesaj senkronize olmamış diyor bu ne anlama geliyor benim mesaj kutumda sadece 9 mesaj var şuan o 20 mesaj bana gelmemişmi yani anlamadım.

İyi günler elle yükleme yapabilirsiniz. redmi 5 plus (global ) sürümü ise vermiş olduğum adresten indirin sistem güncelleme de 3 notkadan dosyayı seçerek yükleme yapabilirsiniz .

Mesajlarda mi icloudaki yedeklemeyi kastediyor. Geri yuklerseniz yedeklenen mesajlar gelecek.

Oyla:

Agubu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Agu
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İyi günler elle yükleme yapabilirsiniz. redmi 5 plus (global ) sürümü ise vermiş olduğum adresten indirin sistem güncelleme de 3 notkadan dosyayı seçerek yükleme yapabilirsiniz .

Mesajlarda mi icloudaki yedeklemeyi kastediyor. Geri yuklerseniz yedeklenen mesajlar gelecek.
Teşekkürler. Geri yükleme derken nasıl yapmalıyım geri gelmesini istiyorum mesajlarımın.

Oyla:

Devadam10

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Redmi Note 4X
Meslek
Güvenlik Görevlisi
Konular
20
Mi Cloud denen şey aynı Google Drive veya İphonelar da ki İcloud gibi çalışan bir şey..
Galeri de dosyalarda, mesajlarda, kişiler de vs Mi Cloud'a Senkronize et yazısı çıkar veya şu kadar mesaj dosya Senkronize edilmedi yazar..
Siz ilgili uygulama da ekranı parmağınızla iyice aşağı doğru çekerseniz o uygulamada ki dosyaları aynı İphonelar da olan İ Cloud bulut kullanma alanı gibi Mi Cloud'a senkronize edecektir..
Yarın bir gün telefonunuz hafif büyük farketmiyor sorun çıkarır veya her hangi bir sorundan format at atmak zorunda kalırsanız veya dosyalarınız silinirse o Mi Cloud alanından hepsini geri yükleyebileceksiniz..
Yani kısacası o çıkan yazı da size Mesajlarınızı olası bir soruna karşı MiCloud'a yedekleyin demek istiyor.
Son olarak 20 mesaj Senkronize edilmemiş deyip mesaj kutunuzda 9 mesaj olması durumunu tam olarak bilemiyorum ama şunu söyleyebilirim size, mesaj kutunuzda ki tüm mesaj gelen kişilerin sohbetini açın tek tek mesajları bir daha sayın..
Ya da falanca kişilerden gelen sohbete girin en üstte ki ilk gelen mesaja aldanmayıp daha da yukarı çıkmaya çalışın, çünkü Xiaomi cihazlarda belirli bir tarih ve mesaj sayısından sonra mesaj sohbetlerinde ki tüm mesajlar gösterilmiyor bir kısımdan sonra daha önce ki mesajları en üste ki mesaja çıkıp ekranı aşağı çekerek göstermeniz gerekiyor..

Son düzenleme:
Oyla:

ütopist

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
xiaomi mi5s
Konular
0
Yeni aldım telefonu herşey güzel ama ayarlardan güncelleme sorgulamaya girince wifi a bağlanın diyor.Sıkıntı şu ben zaten bağlıyım ve şuan bu konuya yazarkende aynı ağdan giriyorum.
Merhaba. Ben de aynı sorun var. Benim cihazın bilgileri de
"Yüklü Rom ve Versiyon Numarası mıuı 10.0.2.0 global kararlı /Telefon Modeli : Redmi 5 plus Bootloader Kilidi Açık" şeklinde.
Acaba siz 10.0.4.0 sürümüne güncelleyebildiniz mi ? Yanıtınızı merak ediyorum. İyi forumlar.

Oyla:
Üst Alt