HYPER1ST Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Ramazan Cihazım Mi 5s Yaş 34 Konum Antalya Katılım 1 Haziran 2018 Konular 6 Mesajlar 78 Tepkime puanı 17 Puanları 8 4 Haziran 2018 #1 Miui10 ne zaman global beta ya düşer? Ve mi 5s modeli güncelleme alacak mı? MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Miui10 ne zaman global beta ya düşer? Ve mi 5s modeli güncelleme alacak mı? MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neptün'ün oğlu Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Hüseyin Cihazım Xiaomi mi 5s Yaş 22 Konum Iğdır Katılım 2 Haziran 2017 Konular 3 Mesajlar 70 Tepkime puanı 13 Puanları 8 4 Haziran 2018 #2 Mi 5s güncelleme alacak. Fakat global beta ne zaman çıkar bilmiyorum. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
Mi 5s güncelleme alacak. Fakat global beta ne zaman çıkar bilmiyorum. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
harunserefli miui ayrıcalıktır:) Emekli Yönetici Uzman Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım harun Cihazım mi5s Meslek MODALİFE Yaş 44 Konum kırıkkale Katılım 23 Ağustos 2014 Konular 38 Mesajlar 2.933 Tepkime puanı 2.948 Puanları 188 4 Haziran 2018 #3 konu açmadan önce forumda arama yapınız. bu sayede istediğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz HYPER1ST' Alıntı: Miui10 ne zaman global beta ya düşer? Ve mi 5s modeli güncelleme alacak mı? MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
konu açmadan önce forumda arama yapınız. bu sayede istediğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz HYPER1ST' Alıntı: Miui10 ne zaman global beta ya düşer? Ve mi 5s modeli güncelleme alacak mı? MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi